2018.11.16. 17:34:21 12698 362

Közeleg a karácsony! – Miből készülhet ajtódísz?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Így november közepén, végén már alig várjuk, hogy beköszöntsön a karácsonyi készülődés időszaka. Az ünnepre való hangolódás közepette könnyebben viseljük a zord időjárást (viszonylag!:-)), türelmesebbek vagyunk embertársainkkal (hát persze…!:-))!

Ajtódísz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ajtódísz

Sőt, arról ne is beszéljünk, hogy a fejünk zsong a rengeteg karácsonyi, adventi dekorációs ötlettől. (Naná, csakis!) Ha ez a bizonyos téli zsongás Nálad még várat magára, segítünk egy picit ötletelni, legalábbis ami a téli ajtódíszt illeti!

Miből készülhet téli ajtódísz?

Nézz egy kicsit körül otthon, az udvaron, és meglátod, mennyi alapanyag vár arra, hogy ajtódísz készülhessen belőle!

Megint sok lenne a gömb a fán?

Ne légy rest, készítsd a többletből díszt a bejárati ajtódra!

Ajtódísz1 | Forrás: 123rf.comAjtódísz1 | Forrás: 123rf.com

Ha maradnál a hagyományosnál!

Néhány fenyőág mindig a segítségedre lesz, ha téli ajtódíszt készítenél! Ha kész az alap, dekorálhatod kedvedre!

Ajtódísz2 | Forrás: 123rf.comAjtódísz2 | Forrás: 123rf.com

Ne maradhat ki a listából!

Ha tél, akkor nem csak a fenyő, hanem a fagyöngy is befigyel! Egyszerű, de nagyszerű koszorú készíthető belőle az ajtónkra!

Mézeskalács-mánia!

Ha már annyira rajtad van a karácsonyi zsongás, hogy egy nagy adag mézeskalácsot elkészítettél, és az valamilyen csoda folytán nem akar olyan gyorsan fogyni (?), készíts belőlük díszt a bejárati ajtódra!

Ha még nem sültek ki a mézeskalácsok…

… és úgy érzed, ebben az évben nem is fognak:-), akkor használd fel a sütiformákat egy remek karácsonyi dekoráció elkészítéséhez!

Jöhet egy kis finomság?

Vállalkozó szellemű és édesszájú ajtódísz-felelősök készíthetnek pillecukorból, esetleg cukorbotokból is egy szó szerint cuki, vagyis inkább édes dekorációt az ajtóra!

Ajtódísz3 | Forrás: 123rf.comAjtódísz3 | Forrás: 123rf.com
Ajtódísz4 | Forrás: 123rf.comAjtódísz4 | Forrás: 123rf.com

És az elmaradhatatlan!

A fenyő és a fagyöngy mellett még ez az, amiből a leggyakrabban készül ajtódísz, koszorú! Naná, hogy a tobozról van szó! Fűzd fel őket egy kör formára, és dekoráld kedvedre masnikkal, szalagokkal, apró karácsonyfadíszekkel!

Ajtódísz5 | Forrás: 123rf.comAjtódísz5 | Forrás: 123rf.com

Ötlet: sporolok.blog.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...