2023.12.29. 08:31:10 6017 214

Körömlakk és ami mögötte van – Így befolyásolja kedvenc körömlakkunk az egész megjelenésünket
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Már készülnek a mesterművek a kis kacsókra, egy jó manikűrös számára minden köröm egy festővászon. Sokaknak már ott virít a rénszarvas, a hóember, vagy szolidan néhány hópehely az ujjuk végén. És persze, érkezik a piros, bordó, vörös, barna, már ami a színeket illeti.

Körömlakk - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Körömlakk

Azt hihetnénk, egy jól megválasztott körömlakk nincs hatással külsőnkre, csupán lelkünknek tesz jót, és a szemünket legeltetjük a szép látványon. Pedig ez koránt sincs így, a lakkunk színe sok mindent befolyásol.

A körmöd hossza!

Ha apró, kerek körmökkel áldott meg a sors, van egy jó hírünk! A világosbarna, homokszínű árnyalatok optikailag nyújtják a körmöket, úgyhogy érdemes ezek közül a színek közül válogatnod. A felvitelnél alkalmazhatod azt a technikát, hogy a köröm két szélén hagysz egy egész vékony csíkot, ezzel is tompítva a körmök kerekségén.

Fiatalodj!

Méghozzá a körmöd színével! Válaszd a világos, rózsaszínes árnyalatokat, ha arra vágysz, hogy letagadhass néhány évet a korodból! Lehetnek rövidebbek, vagy hosszabbak a körmeid, a rózsaszín sokat dob majd a külsődön!

Bírod az aranyat!

Akkor van egy tuti tippünk, hogy emelheted ki még jobban aranyszínű ékszereid csillogását! Használd piros, vagy vörös árnyalatú körömlakkot. Ennek köszönhetőn színes ékszereid még nagyobb hangsúlyt kapnak majd!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...