2016.03.12. 17:50:03 12238 315

„Körmös” jelek – ezt árulja el Rólad a körmöd formája
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A hajunkon kívül talán a körmünk az, amiből az biztos nem jó, ami számunkra megadatott. Mert ha kerek, akkor miért nem ovális, ha hosszúkás, akkor miért nem kerekebb kicsit, miért ilyen a körömágyam, a „fehér rész” miért olyan, amilyen és így tovább.

Körmök - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Körmök

De szerencsére, mindenféle (otthoni vagy profi) manikűrös trükköknek köszönhetően azért sikerül az apróbb kis „hibákon”, vagyis inkább „nemszeretem” formákon javítani. Nyilván Neked is megvan a kedvenc formád, amilyenre mindig vágatod, vágod, reszeled vagy reszelteted a körmeidet. Belegondoltál már abba, hogy akár a folyton kért forma is árulkodhat a személyiségedről?

Ha a körmeid…

… oválisak

Te nagy valószínűséggel nem csak a körmeid terén szereted a laza eleganciát és a rugalmasságot. Nehezen tudnak kihozni a sodrodból, és embertársaid számára maga vagy a nyugalom szigete. Szenvedélyed a természet és a környezet iránt határtalan.

… kerek formájúak

Laza, nyugodt személyiségről árulkodik ez a stílus. Ha ilyet viselsz Te is, ritkán veszíted el a fejed, és biztos lelki támasza vagy mind a családodnak, mind a barátaidnak. Ez köszönhető annak is, hogy – amellett, hogy rendkívül szeretetteljes személyiség is vagy – nagyon praktikusan gondolkozol. Emellett a kerek köröm rendkívül elegáns viselet.

… hegyesek

Azok a hölgyek, akik ezt a körömformát részesítik előnyben, szexisek, magabiztosak, szenvedélyesek és nem félnek egy kis kockázattól. Szókimondóak, és nem aggódnak a változások miatt. Ha meg nem is fogadják, de meghallgatják mások véleményét, tanácsait.

… szögletesek

Akik hegyesre reszelik, reszeltetik körmeiket, kétségtelen, hogy egy elég erős személyiséggel bírnak. A barátok szerint néha túlságosan is becsvágyóak, ám valójában rendkívül kiegyensúlyozottak és tisztában vannak önmagukkal. A szögletes köröm utal arra is, hogy annak viselői rendkívül jó ízléssel bírnak, nagyon igényesek.

… szögletesek, ám kissé lekerekítettek

Érdekes kombináció, ami egy rendkívül kreatív és nyitott személyiségre utal. A Te fantáziádnak semmi nem szab határt. A legújabb trendekkel biztosan képben vagy. Bírod a pörgést, ám azokkal az emberekkel, akik két lábbal állnak a földön, és túlságosan logikusak, nem nagyon tudsz mit kezdeni.

Amit a körmöd az egészségedről árul el, arról pedig itt olvashatsz.

Forrás: brigitte.de

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Öregedni jó! – 3+1 ok, amiért ne keseregj, ha egyre több a gyertya a tortádon!

Az öregedés természetes folyamat, amely minden ember életében bekövetkezik, és bár sokan félnek tőle, valójában számos előnyt is tartogat. Az idő múlásával szerzett tapasztalatok és bölcsesség hozzájárulnak személyiségünk fejlődéséhez, miközben egészségünk megőrzése érdekében is egyre tudatosabbá válunk.

Honnan tudhatod, hogy megismerted a nagy Ő-t? Ezek a lehetséges jelek

Minden ember vágyik arra, hogy szeretve legyen és maga is szerethessen. A szeretetnek pedig sokféle megmutatkozása lehet, melyek közül mi most egyet emelünk ki: a szerelmet. Erről a láthatatlan erőről, amelyről sokan ma is úgy vélekednek, hogy amennyiben igaz és tiszta, még a halálnál is erősebb. Kimondva vagy kimondatlanul még ma is él és virul a nagy ő keresésének izgalmas, személyre szabott, mégis a maga különleges módján, egyetemesnek mondható kalandvágya.

Hogyan lehetünk „elég jó” emberek?

Vannak, akik fáradhatatlanul azon munkálkodnak, hogy minden nappal legalább egy kicsivel jobb emberré váljanak. Bruno Bettelheim a gyermeknevelés terén megkerülhetetlenné vált klasszikusában, Az elég jó szülő c. könyvében, azzal nyugtatja olvasóit, hogy a tökéletes szülői mibenlét hajszolása helyett járhatóbb útnak bizonyul az, ha elég jó szülőkké válunk. Ezzel párhuzamosan feltevődik a kérdés: vajon ugyanígy optimális törekvésnek tekinthetjük az „elég jó emberré” válást is? De mit jelent jó, illetve elég jó embernek lenni? Milyen tulajdonságokkal felvértezetten kell forgolódni a világban ahhoz, hogy valakiről ez a megtisztelő hír járhassa?