2024.10.15. 15:33:18 4436 162

Korábban sosem látott formációban adnak koncertet ismert jazz-zenészek a MOM Kulturális Központban
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szulák Andrea, Roby Lakatos, Szakcsi Lakatos Róbert és a Gypsy Jazz Band lép fel az Éjszaka a lokálban című koncerten november 18-án a MOM Kulturális Központ színháztermében.

Zenei esemény - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Zenei esemény

Az MVM Classic&Club sorozat keretében megvalósuló rendezvény a Nagy Gatsby és az Éjfélkor Párizsban című filmek hangulatát idézi meg. Az est kiemelt szólistája Szulák Andrea lesz. A Gypsy Jazz Bandet Roby Lakatos hegedűművész vezeti majd. A jazz manouche stílust képviselő zenekar 2018-ban az ő mentorálásával debütált. Az együttes további tagjai: Myriam Lakatos (ének), Bóni László (hegedű), Flór Noémi (nagybőgő), Kökény László (gitár) és Kárpáti Róbert (gitár), akikhez vendégművészként Pintér Tibor (gitár) csatlakozik.

A zenei élmény Szakcsi Lakatos Róbert zongorajátékával válik majd teljessé. A koncert házigazdája Bucz Magor Junior Prima-díjas zeneszerző. A műsor fellépőit ebben a formációban még sosem láthatta együtt zenélni a közönség. Ismerős dallamok csendülnek fel új köntösben.

Az MVM által támogatott, 2024 nyarán útjára indított MVM Classic&Club koncertsorozat Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész művészeti vezetésével a klasszikus zenét és a minőségi könnyűzenét állítja középpontba. További információ a koncertsorozat honlapján található.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...