2019.12.30. 17:05:25 8544 286

„Könnyű álmot hozzon az éj!” – Ezekkel a tippekkel könnyebb lesz az elalvás!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A napközbeni rohanás, a mindennapos stressz sokunknál megakadályozza, hogy könnyen elaludjunk, nyugodtan pihenjünk. Ezért is igyekeznünk kell legalább a zavaró körülményeken kiiktatnunk, ha már az idegeskedést, rohangálást nem mindig sikerül.

Nyugodt alvás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyugodt alvás

Csak néhány apróság, de segíthet, hogy nyugodtabb, kipihentebb legyen az alvásod.

Ezeket kerüld!

Vannak bizonyos ételek, és italok, amiket jobb, ha elkerülsz, ha nyugodt alvásra vágysz. Úgy általában elmondható, hogy a fűszeres, zsíros étkeket lefekvés előtt már jobb nem fogyasztani. Ezeken kívül az alkohol sem mindig jó barát ilyenkor, valamint a kávé, fekete vagy zöld tea, energiaitalok, cukros üdítők, amelyeket még érdemes kiiktatnunk ilyenkor.

Apró, de zavaró tényező

Lefekvés előtt ne sajnáld az időt egy „kétbetűs kitérőre”. Tele hólyaggal aludni térni nem éppen a nyugalmas pihenés kulcsa.

Csend és nyugalom!

A hálószobából iktass ki minden zavaró tényezőt. A televízió, a számítógép, de még a telefon is kapjon máshol helyet! A fény sem a legjobb barátunk ilyenkor, így jó, ha gondoskodsz a megfelelő sötétítő módszerről! Legyen csend, nyugalom és sötét a hálódban!

Ami beválhat!

Egy pohár langyos tej, vagy egy csésze nyugtató, gyógynövényes tea, ellazulás egy kád kellemesen meleg vízben hozzásegíthet a nyugalmas alváshoz.

Ötlet: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...