2019.10.06. 19:19:04 7369 271

Könnyes és vicces apás pillanatok! – Filmek az apaságról
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Manapság gyakran felmerülő téma, akár nyomtatott vagy online magazinokban, rádiós vagy televíziós műsorokban, hogy egy férfinak mégis mennyire kell, vagy éppen mennyire merülhet el az apaság csodálatos érzésében.

Apa és lánya - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Apa és lánya

Míg korábban egyértelműbbek voltak a szerepek, vagyis az apák voltak a családfenntartók, az anyák pedig mindehhez biztosították a háttérországot, intézték a gyereknevelést, vezették a háztartást, addig mostanság egy kicsit elmosódtak a határok. Már a hölgyek is nagyobb összeggel járulnak hozzá a családi költségvetéshez, és az apukák is igyekeznek jobban kivenni a részüket a gyerekek körüli teendőkből. Hogy ki mennyire folyik bele a dolgokba, az általában az apuka vérmérsékletétől függ, no, és persze, az élethelyzettől is. Míg másoknak elegendő bevállalni egy-egy fürdetést, addig akad, akinek akár fél napra, vagy egy-egy napra is tudni kell helyettesíteni az anyukát.

Hogy mi a jó, vagy rossz? Mi a sok, vagy a kevés?

Valószínűleg mindenkinek az a jó, vagy éppen a megfelelő idő, amit igényel! Ahány ház, annyi szokás!

Apák a filmvásznon!

Természetesen, a filmrendezők is az egyik kedvenc témájuknak tartják az apaságot. Hogy hogyan ábrázolják ezt az igencsak fontos férfiúi szerepet a filmvásznon, arra ezeket a vicces-szomorú-kedves filmeket hoztuk el Nektek példaként!

Drágám, terhes vagyok!

Apja lánya

Mrs. Doubtfire

Az élet szép

Csillagok között

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...