2024.05.18. 12:36:02 4750 179

Koncertekkel és előadásokkal is készül gyereknapra a Müpa
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ingyenes koncertekkel, mesés-táncos előadásokkal, kreatív és zenés foglalkozásokkal, valamint sok játékkal várja a családokat május 26-án az épületben és a szabadtéren is a Müpa.

Ünneplő gyerekek Fotó:123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ünneplő gyerekek Fotó:123rf.hu

A Müpa előtti téren már délelőtt megkezdődnek a programok, a zenés színpadon Sárkány Berci és a RitmusLabor várja a családokat, majd érkezik Lovászi Edina, Csorba Lóci, a Kalimpa zenekar és a Superar is.

Az átriumban felállított mesés-táncos színpadon Benedek Krisztina Kerekítő Tippentő foglalkozása után olyan közkedvelt gyermektörténetek elevenednek meg bábok segítségével, mint A nyúlpásztor vagy éppen A só. A Pereputty együttes táncházzal készül, de cirkuszi hétpróbán is részt lehet majd venni. A kizárólag gyerekekből álló Veresi Balett Hamupipőke jól ismert történetét kelti életre a Fesztivál Színház színpadán.

Idén is lesz népi kosaras körhinta, mesemondó liget, a Sárkányvárban öt próbát kell kiállni a királylány megmentéséhez, a hétpróbás játékban ügyességi és bátorságpróba várja a vállalkozó kedvűeket, a kemencés parasztudvarban pedig egész nap sül majd a friss cipó.

A játékparkban a tradicionális népi játékok mellett klasszikus logikai és ügyességi játékokat és az empátiát, valamint az érzelmi intelligenciát fejlesztő feladatokat, valamit az empátiát fejlesztendő, látássérültséget és hallássérültséget szimuláló játékokat is kipróbálhatnak a gyerekek.

A kreatív foglalkozásokon készíthetnek textilmadárkát, termésbábot, fűzhetnek gyöngyöt, hajtogathatnak origamivirágot, varrhatnak sünit, vagy festhetnek képeslapot is a gyerekek. A muzikális érdeklődésű gyerekeket zenei fejlesztő foglalkozások, hangszersimogató és hangszerkészítő műhely várja, míg a legkisebbeknek matatófallal, babakonyhával és labdatengerrel készülnek a szervezők a Babaszigeten, ahol mindezek mellett mondókázás és bábjáték is lesz.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...