2020.09.10. 14:21:10 9861 291

Kókusz, te csodás! 1. – A „csodagolyó”, aminek szinte minden része felhasználható
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van az a mondás, mely szerint valaki vagy valami olyan sokoldalú, hogy az már gömb. Ha ismerünk olyan növényt, amire ez igaz, az csakis a kókusz lehet. És akár szó szerint is vehetjük, hiszen a kókuszgolyó rengeteg tehet egészségünk megőrzése érdekében!

Kókuszzsír - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kókuszzsír

Minden része kincs, akár kívül, akár belül „vizsgáljuk”!

Ismered a kókuszzsírt?

Időről időre felröppennek olyan pletykák, amely szerint mégsem olyan egészséges, mint ahogy azt eddig hittük. Pedig gyorsítja anyagcserénket, gyors energiaforrást tisztelhetünk benne. Immunrendszerünket is erősítheti, hála kaprinsav és laurinsav tartalmának. Ha magas hőmérsékleten használjuk sütés vagy főzés közben, nem keletkeznek káros mellékanyagok, illetve a kellemetlen szagokat is megúszhatjuk.

Kóstoltad már a kókuszvizet?

Pedig érdemes, hiszen kiválasztó-szervrendszerünk számára könnyen feldolgozható, köszönhetően annak, hogy ásványi összetétele hasonlít a vérplazmáéra. Emellett tisztítja a vérünket, gombaölő, vírusölő, antibakteriális hatásának köszönhetően. Kiváló sportital, mely pótolja az elveszett elektrolitokat nem csak mozgás, de hasmenés, hányás, vagyis nagy folyadékvesztéssel járó „tevékenység” után.

Az örök kedvenc: a kókuszreszelék

Azt hiszem, senkinek sem kell bemutatni ezt az igen fontos, főként desszert alapanyagot! Amellett, hogy a belőle készült finomságoknak igen nehéz ellenállni, magas a rosttartalma, emellett segíthet a vércukorszint javításában. Antibakteriális hatásának köszönhetően jó hatással lehet szervezetünk védekezőképességére. És ami még nagyon fontos lehet: koleszterintartalma már-már a nullával vetekszik!

Ötlet: Bulkshop 2020.06.26-i hírlevele alapján

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...