2022.08.14. 11:04:23 7569 287

Kőkemény a vaj? – Szuper egyszerű trükk, hogy azonnal használhasd
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Megkívántál egy kis vajas pogácsát, és kedved is lenne az elkészítéséhez? Gyorsan össze is gyűjtöd a hozzávalókat, ám rémülten veszed észre, hogy margarint is ír a recept, ami a hűtőben pihen és kőkemény. Hogy lesz ebből villámgyorsan szobahőmérsékletű margarin, és finom pogácsa?

vaj-margarin - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com vaj-margarin

Te csak gondold végig a receptet, és képzeld el, ahogy majd a frissen sült pogi ropog a fogad alatt, mi pedig mutatunk egy trükköt, hogy a margarin, vaj hamar szobahőmérsékletű legyen!

Na, most figyelj!

  • A margarint tedd egy lapostányérra, és szeld több kisebb darabra.

  • Keress egy üvegpoharat, aminek akkora a szája, hogy rá tudd borítani a margarinra.

  • Forralj vizet!

  • Öntsd a forró vizet egy üvegpohárba, és hagyd bent a vizet néhány másodpercig, hogy a pohár fala is jól átmelegedjen.

  • Most öntsd ki a pohárból a vizet, és borítsd rá az üres poharat a margarinra. Hagyd rajt néhány percig.

  • Ha levetted a poharat, további 6 percet hagyj még a margarinnak, hogy lágyuljon.

  • És ennyi a trükk, már használhatod is a szobahőmérsékletű zsiradékot!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Tényleg le lehet fogyni műtéti úton?

Amikor valaki túlsúllyal küzd, és már minden létező megoldást kipróbált, a műtét lehet az egyik utolsó remény a változásra. Ilyenkor viszont sok a kérdés-kétely, érdemes-e belevágni és mennyire kockázatos egy ilyen beavatkozás. Na és persze a legfontosabb: várható-e látványos eredmény és javulás a végén.

Biztonsággal ihatjuk-e a csapvizet?

A Világgazdasági Fórum szerint a világ vízkészlete válságos helyzetbe került, mely erőteljesen összefonódik bolygónk természeti tőkéjének kimerülésével. Nem beszélve az egyre kiszámíthatatlanabbá formálódott csapadékmintáról, a kritikus ütemben zsugorodó jégtakarókról, az egyre sűrűbben jelentkező áradásokról és aszályokról, az emelkedő hőmérséklet által megzavart teljes globális vízciklusról. Érthető, ha felmerül a kérdés: hogy állunk ma Magyarországon a vízkészlet kérdésével és a vízminőséggel? Biztonsággal ihatjuk-e a csapból folyó vizet?

Egyszerű, friss spárgából készült tavaszi ínyencség

Kissé korábban, mint szokott, de a meleggel együtt beköszöntött a spárgaszezon is. A spárga egy rendkívül népszerű tavaszi zöldség, melyet nemcsak finom íze, hanem kiemelkedő tápértéke miatt is kedvelünk. Ez a recept egy egyszerű, mégis ínycsiklandó módja annak, hogy élvezhessük a spárga friss, természetes ízét, miközben egy kis fokhagymával és sajttal még gazdagabbá tehetjük az élményt.