2022.12.24. 17:41:21 7001 211

Klasszikus karácsonyi dalok új köntösben! –Éljen a hangolódás!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

No, mindenki karácsonyi lázban ég már, ugye? Ajándékok, mézeskalács, csillagszóró, „megaminden”, ugye? Ja, hogy minden az van, csak éppen karácsonyi hangulat nincs? Pedig a rádióadók, televíziós csatornák, november 2. óta karácsonyi díszben pompázó bevásárlóközpontok minden tőlük telhetőt megtesznek az ügy érdekében!

Gyerek, karácsonyfa - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gyerek, karácsonyfa

Sőt, idén már a nyár kellős közepén, a közel 40 °C-os kánikulában megkezdhettük a hangolódást, hiszen legnagyobb meglepetésünkre valamelyik csatorna már akkor leadta mindenki kedvenc karácsonyi moziját, aki/ami nélkül bizony nincs karácsony (és ezek szerint már nyári vakáció sem). És ezek után Te még mindig nem igazán érzed úgy, hogy lelkileg teljesen rá lennél készülve erre a gyönyörű ünnepre? Azt nem állítjuk, hogy a következő néhány dallamtól 100 %-ig karácsonyi hangulatba kerülsz, de egy próbát megér! Hallgass meg néhány klasszikust, egy kicsit (vagy éppen nagyon) más köntösben!

Guns N' Roses: White Christmas

Backstreet Boys: Last Christmas

Pentatonix: Carol of the Bells

KoRn: Jingle Balls

Mariah Carey&Justin Bieber: All I Want For Christmas Is You

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Biztonsággal ihatjuk-e a csapvizet?

A Világgazdasági Fórum szerint a világ vízkészlete válságos helyzetbe került, mely erőteljesen összefonódik bolygónk természeti tőkéjének kimerülésével. Nem beszélve az egyre kiszámíthatatlanabbá formálódott csapadékmintáról, a kritikus ütemben zsugorodó jégtakarókról, az egyre sűrűbben jelentkező áradásokról és aszályokról, az emelkedő hőmérséklet által megzavart teljes globális vízciklusról. Érthető, ha felmerül a kérdés: hogy állunk ma Magyarországon a vízkészlet kérdésével és a vízminőséggel? Biztonsággal ihatjuk-e a csapból folyó vizet?

Egyszerű, friss spárgából készült tavaszi ínyencség

Kissé korábban, mint szokott, de a meleggel együtt beköszöntött a spárgaszezon is. A spárga egy rendkívül népszerű tavaszi zöldség, melyet nemcsak finom íze, hanem kiemelkedő tápértéke miatt is kedvelünk. Ez a recept egy egyszerű, mégis ínycsiklandó módja annak, hogy élvezhessük a spárga friss, természetes ízét, miközben egy kis fokhagymával és sajttal még gazdagabbá tehetjük az élményt.

Mert a tökéletes tükörtojás igenis létezik! – Íme a titok!

A tojást sokféleképpen készíthetjük el, ezáltal lehet belőle finom reggeli, gyors vacsora, vagy a „mit főzzek ma?” kérdést megoldandó villámebéd. Ott van szinte minden ételükben, legyen szó főfogásról, desszertről, vagy éppen levesről. Az elkészítési módját illetően pedig mindenkinek más a kedvence.