2018.11.13. 17:59:14 11386 376

Kis hűtőszekrény, nagy hely – Így csináld!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mióta bővült a családunk, vagyis inkább mióta a 2 éves fiatalember is elindult a hozzátáplálás izgalmas és néha rögös útján, mintha összement volna a hűtőnk. Alig-alig férnek el a holmik benne, mióta hárman vagyunk. Persze, jó lenne egy nagyobb, de arra még spórolni kellene…

Kicsi hűtő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kicsi hűtő

Szóval, ebből a gépből kellene kihozni a maximumot. Ehhez álljon itt néhány tipp!

Mire jó a tortatányér?

Pláne, ha forgatható! Ha Te is sokszor belefutsz abba , hogy csakis azért járt le a szavatossági ideje valaminek, mert egyszerűen a hűtőszekrény beljebb lévő részeit nincs időd/kedved állandóan átnézegetni, akkor van rá egy szuper megoldásunk! A forgatható tortatányér! Szerezz be ebből párat, és a kisebb dobozos tejtermékeket, apróbb élelmiszereket tárolhatod ezen! Így nem kell feltúrnod az egész hűtőt, hogy megnézd a hátsó holmikat!

Azok a remek műanyag fakkok!

Szerezz be ezekből is néhányat, akár olyat, amit a hűtőszekrény polcaira illeszthetsz alulról, akár irattartóra emlékeztető kis rendszerezőket. Ezekbe mehetnek az apró, ám mégis sok helyet foglaló dolgok, például sajt, szalámi, vaj, kisebb dobozok.

Mire jó az iratcsipesz?

Mondjuk arra, hogy a hűtődben helyet spórolj! Csíptesd fel velük a rácsra az ételtároló zacsikat, és máris nem terülnek szét a polcokon! Esetleg azok a fránya üvegek mindig szétgurulnak, hiába rakod őket szépen egymásra? Egy, a rácsra illesztett csipesszel útjukat állhatod!

Végy néhány tojástartót!

És tojás helyett tárolj benne valami mást! Mondjuk, állítsd bele a műanyag flakonokat! Így azok nem a hűtőd polcain hevernek majd szanaszét, hanem egy helyen lesz a mustáros, ketchupos, salátaöntetes és egyéb más flakon!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Imádod a császármorzsát? – Ne mondj le róla akkor sem, ha vegán vagy!

Míg 5-10 évvel ezelőtt igazi kihívásnak számított, ha valaki valamilyen alternatív étkezést, életmódot követett, esetleg valamilyen ételallergiától szenvedett, hiszen egy-egy menü hozzávalóit megkeresni nem volt a legegyszerűbb feladat, addig manapság már sokkal könnyebb dolgunk van.

Sajtimádók, figyelem!

A lágy, fehérpenészes, félkemény, kemény, gyúrt, sós, savós, ömlesztett, belsőpenészes sajtoknak milliós nagyságrendű rajongótábora van világszerte. És mint tudjuk: sajtból van a hold is, valamint jó néhány tanulságos történetben központi „szereplőként” jelenik meg ez a különleges tejtermék. Említésre méltó példaként a La Fontaine fabuláiból ismeretes A holló meg a róka című mesében megjelenített sajt, mint a konfliktus kiváltó oka, avagy más szemszögből, mint a kívánalom tárgya.

Legyen neked is madárbarát a kerted!

Peter Kahn a Washingtoni Egyetem pszichológia professzora hosszú évekig kutatta azt a kérdést, hogy milyen kapcsolat van az ember és a természet között, és miért van az, hogy a technológiai prosperálással párhuzamosan a természet egyre csak visszahúzódik, pusztul? A természet sokak életében már csak a David Attenborough-féle filmeken át szűrődik be a nappaliba, ahol nincs a biztonságos távolságban lévő állatoknak sem szaga, sem különösebb köze a szemlélőhöz. Ez az úgynevezett „technológiai természet” jelensége.