2015.08.02. 18:04:32 6597 285

Kis emberek nagy munkában – „Feszülten” édes videó
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem emlékszünk az akkori időkre, így azt gondoljuk, a kisbabák élete rendkívül egyszerű: egész nap csak esznek, alszanak, gőgicsélnek, játszanak, „rendet” raknak és közben szívják magukba a tudást. Pedig naponta, szerencsés esetben többször is, embert, vagyis babát próbáló feladatot kell végrehajtaniuk.

"Dolgozó" baba | Forrás: youtube.com

Bizony, mert annak a sok bébipapinak azért valahol ki is kell jönnie. És bizony jön is az, óriási erőfeszítések, felettébb érdekes és vicces grimaszok közepette. Azért a megkönnyebbülés is látszik az arcukon a „nagy munka” után! :-)

Babák "nagydolog" közben és után:-)

Valószínűleg az egyik legcukibb törlőkendő reklám a világon!:-)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...