2018.12.10. 16:49:04 11639 356

„Kicsit szomorkás a hangulatom máma…” – Öltözd magad jókedvűre!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Decembert írunk már, hamarosan itt vannak az év végi ünnepek, a szerencsésebbeknek már csak néhány napot, hetet kell munkában tölteniük, és itt a jól megérdemelt pihenés. Ám valamiért mégsem a legjobb a kedvünk. Hiszen olyan hosszúnak tűnik ez a pár hét, és az időjárás sem mindig kedvez a jó hangulatunknak…

Színes téli ruha - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Színes téli ruha

Mit tegyünk ilyenkor? Semmiképpen ne hagyjuk, hogy a búskomorság úrrá legyen rajtunk! Mozduljunk ki, amennyit csak lehet, hallgassunk vidám karácsonyi dalokat, és figyeljünk oda arra, miben megyünk el otthonról! Hogy miért is? Mert ezekkel az egyszerű, de nagyszerű öltözködési tippekkel egyszerűen feldobhatod a téli, búskomor hangulatod!

Válassz pihe-puhát!

Egy időre felejtsd el a hideg-rideg anyagokat, mint például a selyem, akril! Inkább bújj puha pamutpulcsiba, így egész nap úgy érezheted, körbevesz a melegség! Mintha csak otthon kuckóznál a kedvenc takaród alatt!

Nem tilos a minta sem!

Sőt, minél merészebb, minél vadabb, annál inkább kizökkent majd a búskomor téli hangulatból! Úgyhogy, ne félj élni a minták nyújtotta lehetőségekkel!:-)

Minél színesebb, annál jobb!

No, nem azt mondjuk, hogy öltözz olyan színesen, mint amilyen egy papagáj tollazata, de azért ebben a szürke időben se feledkezz meg a színekről! Hol van az leírva, hogy télen csakis a fekete, szürke, sötét barna ruhákba bújhatunk? Ilyenkor is törekedj arra, hogy minél színesebben, minél változatosabban öltözködj! Meglátod, a hangulatod is színesebb lesz a sok bohókás árnyalattól!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...