2020.02.09. 08:37:44 9616 282

Kicsi, kisebb, még kisebb! – Így nyomhat össze a frizurád
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tapasztalatból tudom, hogy az alacsonyabb növésű hölgyek szinte bármit hajlandóak elkövetni, hogy egy kicsit magasabbnak tűnjenek. Egy jól megválasztott ruha, egy magas, vagyis inkább nagyon magas sarokkal megáldott cipellő, mind a segítségünkre lehet.

Egyenes haj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Egyenes haj

Pont ugyanígy várhatunk segítséget egy jól „belőtt” frizurától. És mi van, ha a frizura mégsem a legelőnyösebb a magasságunkhoz, és pont az ellenkező hatást érjük el vele, vagyis ahelyett, hogy megnyújtana, összenyom minket?

Ha magasabbnak szeretnél tűnni…

… figyelj oda a következőkre, már ami a hajviseletedet illeti:

  • Legyen magasan! Bírod a copfot, vagy a könnyen elkészíthető kontyot? Ha így van, ügyelj rá, hogy minél magasabbra kerüljön!

  • A szögegyenes se tuti! Hiába szereted vasalgatni a hajad, a teljesen egyenes sem a legjobb számodra, ha nem az égimeszelők táborát erősíted. A fejre lapuló frizura nem tesz jót az amúgy sem magas termetnek.

  • Nem mindegy a hossz sem! A túl hosszú sörény nem Neked való, ha az alacsonyabbak táborát erősíted! A popóig érő haj bizony jócskán összenyomhat!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...