2018.10.01. 17:18:58 7907 275

Ki hitte volna? – Ez is lehet a zsíros bőr oka
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem mondom, hogy száraz bőrrel élni egyszerű, de a zsíros arcbőr is megkeserítheti a mindennapjainkat. Csillog, nem mindegy, milyen krémet, alapozót használsz rá, és púder nélkül ki se tedd a lábadat otthonról. Pedig némi odafigyelés, és megoldódnának a dolgaid.

Bőrápolás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bőrápolás

Gondoltad volna, hogy van összefüggés az arcbőr zsírossága és az ágyneműd között? Pedig…

Hogy is van ez az ágyneművel?

Ha túl ritkán cseréled az ágyneműd, elég ideje lesz ahhoz, hogy begyűjtsön nem kevés elhalt hámsejtet, sminkmaradékot, izzadtságot. Hogy az arcod távol tartsa őket, a bőröd kénytelen lesz egy olajréteget húzni „magára.” Szóval, zsírosodik!

Nincs arckrémed?

Merthogy félsz attól, hogy a sok krémtől a bőröd csak még zsírosabb lesz? Nem túl jó ötlet! Válassz a bőrtípusodnak megfelelő krémet, hiszen akár száraz, akár vegyes, akár zsíros a bőröd, hidratálásra szüksége van. Ha bizonytalan vagy, kérd szakember tanácsát!

A gyakori mosás jó… vagy…?

Minél gyakrabban mosod napközben az arcodat, annál jobban fog zsírosodni! Habár pillanatnyilag felfrissül a bőröd, ám ezzel eltűnik róla a zsíros védőréteg és a helyére új kerül. Ám sokkal intenzívebb lesz a termelődés, erősebb lesz ez a réteg.

Kevesebb alkohol!

Persze, nem arra gondoltunk, hogy hanyagold az alkalmankénti alkoholfogyasztást!:-) Ügyelj rá, hogy minél kevesebb alkohol legyen az arcvizedben, arclemosódban. A túl nagy mennyiséggel csak az előző pontban is írt „túltermelő” hatást éred majd el!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Bosszantó nyomok – Így távolítható el a szilikon 1.

Itt a tavasz, megkezdődnek a felújítások, szépítgetések. Munkától, időtől és persze pénztárcától függően van, aki szakemberre bízza a dolgot és akad, aki saját kezűleg igyekszik kivitelezni a felújítási, javítási munkálatokat. Ha apró rések, lyukak eltüntetése a feladat, a szilikonnal érdemes jó barátságot ápolni.

Nyelveljünk! A nyelvtanulás bonyodalmai és apró trükkök

Azt szokták mondani az ismerőseim, hogy szerencsés vagyok, mert gyermekkoromtól két nyelvet beszélek párhuzamosan, anyanyelvi szinten. Ez valóban egy olyan helyzet, amit már felnőtt korban nem igazán lehet pótolni. Ebből a szempontból a saját esetem kapcsán tapasztalom, hogy mit jelent kisgyermekként két nyelven szinte egyszerre megtanulni beszélni, illetve mit jelent később, már kicsit idősebben egy harmadik nyelvet elsajátítani. Azt gondolná az ember, hogy két nyelv magabiztos használata mellett egy harmadik nyelv megtanulása már gyerekjáték. Jelentem, a dolog nem ilyen egyszerű! Sőt, nagyon nem. Szóval, boncolgassuk ezt egy kicsit részletesebben, hátha sokak számára segítséget jelentenek a saját tapasztalataim.

Közeleg a nyár, és vele együtt a jegeskávé szezon! – Dobd össze otthon!

Nincs is jobb, mint egy ráérős délutánon a barátnőkkel jeges kávét kortyolgatva beszélgetni az élet nagy dolgairól, vagy éppen csacsogni a semmiről. Néha jól esik ezt az otthonunk kényelmében, saját készítésű hideg itókát hörpölgetve megtenni. A helyszínt Nektek kell biztosítani, a jeges kávé receptet mi szállítjuk.