2018.10.01. 17:18:58 8592 277

Ki hitte volna? – Ez is lehet a zsíros bőr oka
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem mondom, hogy száraz bőrrel élni egyszerű, de a zsíros arcbőr is megkeserítheti a mindennapjainkat. Csillog, nem mindegy, milyen krémet, alapozót használsz rá, és púder nélkül ki se tedd a lábadat otthonról. Pedig némi odafigyelés, és megoldódnának a dolgaid.

Bőrápolás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bőrápolás

Gondoltad volna, hogy van összefüggés az arcbőr zsírossága és az ágyneműd között? Pedig…

Hogy is van ez az ágyneművel?

Ha túl ritkán cseréled az ágyneműd, elég ideje lesz ahhoz, hogy begyűjtsön nem kevés elhalt hámsejtet, sminkmaradékot, izzadtságot. Hogy az arcod távol tartsa őket, a bőröd kénytelen lesz egy olajréteget húzni „magára.” Szóval, zsírosodik!

Nincs arckrémed?

Merthogy félsz attól, hogy a sok krémtől a bőröd csak még zsírosabb lesz? Nem túl jó ötlet! Válassz a bőrtípusodnak megfelelő krémet, hiszen akár száraz, akár vegyes, akár zsíros a bőröd, hidratálásra szüksége van. Ha bizonytalan vagy, kérd szakember tanácsát!

A gyakori mosás jó… vagy…?

Minél gyakrabban mosod napközben az arcodat, annál jobban fog zsírosodni! Habár pillanatnyilag felfrissül a bőröd, ám ezzel eltűnik róla a zsíros védőréteg és a helyére új kerül. Ám sokkal intenzívebb lesz a termelődés, erősebb lesz ez a réteg.

Kevesebb alkohol!

Persze, nem arra gondoltunk, hogy hanyagold az alkalmankénti alkoholfogyasztást!:-) Ügyelj rá, hogy minél kevesebb alkohol legyen az arcvizedben, arclemosódban. A túl nagy mennyiséggel csak az előző pontban is írt „túltermelő” hatást éred majd el!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...