2018.03.10. 17:48:55 12963 413

Ki ez a srác? – Disney dallamok „ismeretlen” stílusban:-)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szinte mindegyikünknek van egy kedvenc Disney meséje, ezzel együtt egy kedvenc Disney mese betétdala is. Mert a gyermekkorunkat idézi, vagy a gyerekünk gyerekkorát, egy jól sikerült családi mozit, vagy egyszerűen csak valamiért megérint minket az adott történet, vagy az adott dal.

Szépség és a szörnyeteg - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szépség és a szörnyeteg

Meglehet, a következő, „újra hangszerelt” zenék készítője is hatalmas Disney rajongó, de valamiért úgy gondolta, leporolja és feldobja ezeket a gyönyörű, mókás, megható muzsikákat. Nosztalgiázzunk együtt ezeket az újragondolt dallamokat hallgatva! Kezdjük mindjárt egy klasszikussal!

Kacsamesék

„Dagggobert bácsiii, kacccsameséi! „Dáktelsz”, húu!” Mégis ki ne ismerné!:-) Angolul kicsit furcsa a magyar fülnek, de egész fogyasztható, akár ebben az új stílusban is!:-)

Oroszlánkirály

Bevallom, a közelmúltban fedeztem fel újra ezt a dalt. Természetesen, a kisfiamat az „égig” emelve „dúdoltam” neki a mindenki számára ismert sorokat. Mindezt ő hatalmas vigyorral fogadta, úgyhogy nála biztos sikerem volt. De szerintem a fiatalember feldolgozása sokkal jobbra sikeredett, még ha a stílus kicsit furcsa is az érzelmes dallamhoz.

A szépség és a szörnyeteg

Nem mondjuk, hogy nem furcsa, de azt sem, hogy nem jó!:-)

Az amerikai fiatalember, Jonathan Young youtube csatornájára itt iratkozhatsz fel, weboldalát pedig itt csekkolhatod.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

Ajánlataink