2022.10.02. 10:59:21 6913 244

Ki a sütőből! – 3+1 nem sütőbe való étel
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A sütőben sült finomságok sokszor kihúzzák az ember lányát a csávából, hiszen csak bekerülnek a hozzávalók egy tepsibe, vagy jénaiba, és szépen összesül minden a jó melegben. Mi addig nyugodtan foglalkozhatunk a menü többi részének összeállításával. Ám csak óvatosan a sütő használatával bizonyos ételek elkészítésekor.

Elektromos sütő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Elektromos sütő

Sajnos, nem minden étel szeret feltétlenül a sütőben sütkérezni. A következőknél ne izzítsd a sütőt, használd inkább a főzőlapot!

  • Ugye, Te sem szeretsz sütőt takarítani? Akkor egész tojást inkább ne tegyél a forróságba! Maradj inkább a vízben főzős „technikánál”.:-)

  • Van egy rossz hírünk… Te is fontolgattad, hogy az eddig serpenyőben sütött, nem kis munkával készülő ételeket inkább sütőben próbálod megsütni? Nos, lehet próbálkozni, de sajnos olyan szaftos és finom nem lesz, mint a serpenyős verzió.

  • Ne gőzölj be! Vagyis de! Figyelj rá, hogy a gőzzel, gőzben készült ételeket ne próbáld meg sütőben elkészíteni, mert nem nagyon fog sikerülni.

  • Ne ott „izzadjon”! A lefagyasztott ételmaradékok kiolvadásának gyorsítására ne a sütőt használd! Bent kevésbé lesz szaftos a kiolvadt étel, sőt, már-már kiszárad az adott fogás a sütőben.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...