2021.11.15. 14:00:43 7355 247

Kevernéd a mintákat? – Erre ügyelj!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Csíkost kockással viselni már-már bűn. Vagy mésgsem? Mennyire lehet, érdemes, kell keverni a mintákat az öltözködésünkben? A válasz egyszerű: ha nem is kell, de lehet, sőt érdemes eltérő mintákat viselnünk Csupán néhány szabályra érdemes odafigyelnünk.

Mintás, színes ruhák - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mintás, színes ruhák

Ha a mintáknál nem is fogod vissza magadat…

… a színekkel csak csínján! Tartózkodj a többféle színválasztástól. Legyen egy nem túl szemzavaró alapszíned, amihez még egy másik színt passzinthatsz, semmiképpen sem többet.

Itt most tényleg igaz: a kevesebb több!

Az rendben, hogy kombinálod a mintákat, de kettőnél többet ne nagyon használj így sem. Érdemes a minták méretére is ügyelni. Találd meg az egyensúlyt a nagyobb méretű, illetve a kisebb minták, vagy éppen a hangsúlyos és kevésbé hangsúlyosak között.

Ha a mintákat kevered…

… a stílusokat nem kellene. Ha elegánsba bújnál, a szetted minden része legyen ennek megfelelő stílusú. A sportcipőt hagyd mg inkább a sportosabb napokra!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...