2017.07.06. 11:28:34 9462 270

Kettő az egyben arcpakolás az illatos málna vitalitásával
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Még jó, hogy az eper-, és a dinnyeszezon között itt van nekünk a gurulós málna. Még jobb, ha nemcsak szörpöt készítettél belőle, hanem be is spájzoltál e csodás gyümölcsből. Ugyanis most egy vegyi anyagoktól mentes arclemosóként is funkcionáló arcpakolást fogunk készíteni a málna, azaz boldogasszony csipkéje segítségével!

Málnás arcpakolás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Málnás arcpakolás

A pakoláshoz szükséged lesz fél marék friss vagy fagyasztott málnára, 1 kávéskanálnyira a kedvenc mézedből, továbbá 2 evőkanál (szója) joghurtra. Csupán ezt a 3 összetevőt szükséges összepépesítened, hogy egészségesebbé tudd varázsolni a nyakad és az arcod bőrét.

Gyengéden masszírozd be a gyümölcsös pépet az előzőleg alaposan megtisztított bőrödbe. Ezt a műveletet nem is ajánlott másként elvégezni, mivel a málnánk kissé nagyobb magokat tartalmaz, mint az átlagos bőrradírok.

Hagyd, hogy jó néhány (min. úgy 10) perc alatt kifejthesse mindegyik hozzávaló a kedvező hatását, és csak utána mosd le a keveréket langyosnál nem melegebb, bő vízzel.

Pólustisztító hatása mellett ez a remek és természetes kozmetikum - a málna E- és C-vitamin tartalmának köszönhetően - nagyszerű bőrfeszesítő is. Ezeket a hatásokat tovább fokozhatod, ha bármely rendelkezésedre álló olajat hozzáadsz a péphez, ez lehet akár a jól bevált olívaolaj vagy a például a ritkábban használt avokádóolaj.

Nem csoda, hogy ez után a hűsítő pakolás után üde és puha lesz az arcbőrünk. Ráadásul nagyon csekély időráfordítással érheted el, nemde?

Forrás: szappantanfolyam.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...