2022.11.27. 08:45:07 6982 206

Készülődjünk! – Karácsonyra hangoló filmek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szinte hihetetlen, de ma meggyújtottuk az első gyertyát az adventi koszorún, úgyhogy alig pár hét, és érkezik a karácsonyi csoda! Várjátok már Ti is, ugye? Ha az időjárás odakint még nem valami télies (amit valljuk be, még annyira nem bánunk), azért a lelkünkben már megkezdhetjük az ünnepre való hangolódást.

Karácsonyi hangulat - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsonyi hangulat

Kucorodjunk le a kanapéra egy bögre forró kakaó/tea/csoki, forralt bor társaságában, kuckózzunk be és tapadjunk a képernyőre egy film erejéig! Karácsonyra hangoló filmalkotásból nincs hiány!

Ha szereted a meséket: Polar expressz

Ha bírod az akciót (és Bruce Willist): Drágán add az életed!

Ha fekete-fehérben hangolódnál: Az élet csodaszép

Ha szeretnél hinni a csodákban: Csoda New Yorkban

Ha bírod a romantikát (és szeretsz nevetni): Négy karácsony

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...