2020.11.27. 15:01:08 3800 102

Készüljünk az adventre! –Vicces és komoly adventi kalendáriumok DIY
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bevallom, nem vagyok nagy szaki, már ami az adventi kalendárium készítését illeti. A tavalyi évben volt az első, hogy annyira felbátorodtam, hogy én alkottam meg a gyerkőcnek. Igyekeztem nem túlzásokba esni a naptár készítése közben, az egyszerűségre törekedtem.

Adventi naptár - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Adventi naptár

A lenti videókból kedvedre válogathatsz a különböző naptárakból, amit Te magad kreálhatsz meg otthon. Vannak itt egyszerű, de nagyszerű, és kissé macerásabb megoldások is. Van, amit gyerekeknek, van, amit kifejezetten felnőtteknek ajánlunk.

Kicsiknek, nagyoknak egyaránt készülhet

Ha valami igazán egyszerűt akarsz

Kicsit bonyolultabb, de megéri időt áldozni rá

Vigyázat! Csak felnőtteknek!:-)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...