2018.01.08. 14:27:38 10927 355

Készüljünk a karácsonyra! – Hogy mi vaaan?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A címben írt felszólítás talán kicsit furcsán hangzik… Na jó, nagyon furcsán hangzik! Mert éppen hogy vége a karácsonyi őrületnek, a húsvét még olyan messze van, és máris vegyük nyakunkba a következő „fenyős ünnep” minden, vagy majdnem minden édes terhét?

Karácsonyi csomagok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsonyi csomagok

Hozzáállhatunk így is a dolgokhoz. Meg úgy is, hogy már az év elején, az előző esztendő ünnepi lendületével megkönnyítjük a dolgunkat, már ami a következő karácsonyt, és az azt megelőző rohanást illeti. Ja, és – bár vásárolni indulunk – a pénztárcánkon is segítünk, hogy az idei év decemberében ne fogyatkozzon meg annyira. Vagyis, irány a nagy karácsony utáni leértékeléseket kínáló üzletek sora, és vásároljunk tudatosan a következő karácsonyra!

De miket érdemes beszereznünk?

Szinte mindent, amire majd jövő karácsonykor szükségünk lesz, és most januárban töredék áron megkapjuk!

Hogy legyen mibe csomagolnod!

Te is az a típus vagy, aki az utolsó pillanatban kap észbe, hogy nem vett elegendő mennyiségű karácsonyi csomagolópapírt? Hát szerezd be még most! A kínálat szinte ugyanolyan, mint az ünnepek előtt, viszont töredék áron! Spájzolj be belőlük még az év elején!

Játék, játék, játék!

Karácsony után óriási játék kiárusítást tartanak a különböző áruházak, úgyhogy könnyen beszerezheted a gyermek, gyermekek ajándékait, akár az előttetek álló húsvétra, születés- és névnapokra is!

Ha elég a lehulló tűlevelekből!

Ha családilag úgy döntöttetek, jövő karácsonykor (illetve az előttetek álló körülbelül összes ünnepen:-)) már műfenyőt díszítenétek, vásároljátok meg a nagy év eleji leárazások alkalmával, töredék áron!

Díszek, kiegészítők!

Ugyanolyan szépek, ugyanolyan csillogóak, viszont sokkal olcsóbbak! Válogass a karácsonyi szezon után is a még megmaradt karácsonyfadíszekből, egyéb csecsebecsékből! A „kövi kari” dekorációját is összeválogathatod még most, januárban!

Vedd meg az alját is!

Ha cserére szorulna a karácsonyfa tartója, szerezd be közvetlenül az ünnep után! Valószínűleg szezonon kívül kicsit olcsóbban jutsz majd hozzá!

Hogy jövőre is részt vehess a csúnya pulcsi versenyen!:-)

Vagy ha csak simán valamilyen ünnepi ruciban, pulóverben feszítenél a fa alatt, vagy a karácsonyi ebéden, vacsin, válogass a kínálatból a szezon után!

Jövőre is lesz süti, ugye?

Naná, hogy lesz! Ha teheted, vedd meg a mézeskalácshoz, egyéb sütihez való eszközöket még most!

Hagyd a bosszankodást másra!

Ti is minden évben eljátsszátok a „már megint nem világít az égősor” nevű műsort! Akkor vegyétek meg még most! Akár a jobb minőségűt is beszerezhetitek olcsóbban!

Ötlet: carolinevencil.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...