2021.05.17. 13:59:58 8524 245

Készülj fel a pihenésre! – Így maxold ki a nyári szabadságodat
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan még csak május van, és elég sok a bizonytalanság a nyári szabadságokkal kapcsolatban, azért nem árt készülni rá. Ha máshogy nem, legalább lélekben. Ha idén mindenképpen mész nyaralni valami távolabbi helyre, vagy éppen otthon pihensz, fogadd meg tanácsainkat a maximális lazulás elérése érdekében!

Készülés nyaralásra - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Készülés nyaralásra

Ezek a tippek akkor is bevethetőek, ha messzebbre utazol, illetve akkor is, ha otthonodban pihened ki magad!

Válts!

Ha közeleg a pihenésed időpontja, szerezz be egy új illatú tusfürdőt. A pihenés alatt használt illat mindig a szabadságodra emlékeztet majd!

Tedd el!

A pihenésed alatt ne a telefonodat nyomkodd! A hírek és a világ történései megvárnak, legyen az első a pihi!

Nézd élőben!

Ha elutazol, de ha otthon maradsz is, szinte 100%, hogy készül néhány fotó, videó a pihenésed alatt. De ügyelj rá, hogy ne ess túlzásba, ne azon keresztül lásd csak nyaralóhelyed csodáit!

Ne kerüld el a konyhát!

Na jó, a pihenés arról szól, hogy hanyagolunk minden (házi) munkát. De ha van kedved, főzhetsz! Méghozzá vágyott vagy valós nyaralóhelyed specialitásait!

Amit hanyagolj!

Ha lehet, ne nézz, ne olvass, ne hallgass híreket! Hagyd, hogy egy kis időre megálljon az idő!

Hagyd a gondokat is!

Akár elutazol, akár otthon maradsz, a mindennapi gondokat, mint csekkek feladása, takarítás, főzés, hagyd most hátra!

Ötlet: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...