2021.08.18. 17:30:00 8902 241

Készítsetek mozzarellás hagymakarikákat, ha egy igazán ütős ételre vágytok
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Főételként vagy előételként szeretitek a hagymakarikát? Ráadásul nagy sajtimádók is vagytok? Egy olyan szuper receptet mutatunk most nektek, amely ötvözi ezt a két kedvenc hozzávalót egyetlen egy ételben!

Hagymakarikák - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hagymakarikák

Az ínyencek biztosan sokszor el fogják készíteni ezt az egyszerű receptet: Semmi ördöngösség nincs az étel elkészítésében, viszont az ízélmény annál frenetikusabb!

A mozzarellás hagymakarikák hozzávalói

Hagymánként az alábbi mennyiségeket kell előkészíteni:

  • ¾ csésze mozzarella sajt
  • ¼ csésze liszt
  • 2 tojás
  • ½ csésze zsemlemorzsa
    Továbbá a karikák kisütéséhez némi ét- vagy olívaolaj.

A mozzarellás hagymakarikák elkészítési módja

Vágjuk fel a sajtot vékonyabb szeletekre, majd a héjától megszabadított hagymát is vágjuk fel. A hagyományos hagymakarikák elkészítéséhez hasonlóan karikákra, és szedjük szét a karikák rétegeit is.

Két-két hagymakarika közé tekerjünk bele egy-egy szeletet a sajtból, majd forgassuk be a sajttal töltött hagymát lisztbe, tojásba és végül zsemlemorzsába is a szokott módon.

Felmelegített olajban aranybarnára sütjük az ételt, amit máris tálalhatunk előétel gyanánt a kedvenc mártogatós szószunkkal vagy kínálhatunk mellé köretet és salátát is.

Jó étvágyat!

Forrás: www.womendailymagazine.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...