2023.11.18. 12:32:41 4801 219

Készen állsz egy új kapcsolatra? – 4+1 jel, hogy még nem
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy kapcsolat vége, történjék az közös megegyezéssel, vagy éppen az egyik fél részéről, hirtelen, vagy hosszas megfontolás után, mindig fájdalmas, mindkét fél számára. Ám beleugrani egy következőbe, anélkül, hogy elgyászoljuk az előző szerelmet. Hát, nem túl jó ötlet!

Új szerelem - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Új szerelem

De Te már úgy érzed, hogy készen állsz egy új kapcsolatra és azonnal belevetnéd magad az új szerelembe, ám mégsem akar összejönni a dolog? Bármennyire szeretnéd, nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy Te azt elképzeled? Meglehet, rosszul érzed és még korántsem állsz készen egy friss kapcsolatra! Ha ezeket a jeleket tapasztalod magadon, még ideje várnod, míg belekezdesz egy új szerelembe!

Nem esik nehezedre visszamondani

Megbeszéltétek a következő randit, közeleg is a dátum, ám Neked valamiért nincs kedved menni? Sőt, minden szívfájdalom nélkül képes vagy visszamondani a randevút? Nagy valószínűséggel nem is szeretnéd Te ezt a találkozót, úgyhogy nem is biztos, hogy erőltetni kellene a következőt…

A téma gyakran ismétlődik…

Bizony, és általában mindig ugyanaz: az ex. Mit csináltatok, hova mentetek, milyen volt együtt, mi volt a gond, mit mondott, mit gondolt, mi volt a kedvenc zenétek, mit ettetek itt, ott meg amott. És így tovább, a lista a végtelenségig folytatható lenne. De a főszereplő mindig ugyanaz: a volt szerelem.

Nincs jövő…?

De van, csak Te valamiért nem tudsz, vagy nem akarsz előre tervezni. Nem látod sem magad, sem az éppen aktuális párod előre sem fél év múlva, de még 1-2 hét távlatában sem. Valószínűleg, még rá kell pihenned a következő szerelemre.

Még nem egyértelműek

Úgy érzed, még nem tudod teljesen biztosan eldönteni, mit is érzel a másik iránt? Kedveled, de ezt sokszor kevésnek érzed, máskor pedig hiányzik. Amíg nem tisztázódtak az érzéseid, nem érdemes semmi komolyba belekezdened, mert csak fájdalmas lenne mindkettőtöknek.

Kerülöd?

Alapvetően kevesen vagyunk, akik szeretünk belemenni a vitás helyzetekbe, pláne egy új kapcsolatban. Ám ha tényleg minden esetben kihúzod magad a vitás helyzetekből, nem szeretnéd képviselni a saját érdekeid, még túl „fáradt” vagy egy új kapcsolathoz. Még pihenned kell!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Nem csak a testi adottságokat örökölhetjük, hanem a lelkieket is

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy vajon a feldolgozatlanul hagyott érzelmeinket átadhatjuk-e a gyermekeinknek? Vajon azáltal, hogy eltemetjük a minket ért megrázkódtatásokat (félelem, harag, gyász, kapcsolati problémák), a gyermekeinknek kell majd befejezni azokat?

Ezt tudja az Air Fryer, azaz a forrólevegős fritőz

Az Air Fryer, vagy forrólevegős fritőz, az utóbbi évek egyik legnépszerűbb konyhai eszközévé vált, és számos háztartásban megtalálható. Ez a modern főzőeszköz nem csak a gyors és hatékony főzést teszi lehetővé, de legfőbb ismertetőjele a minimális olajfelhasználás, ami azt jelenti, hogy az ételek ízletesen ropogósak lesznek, de kevesebb zsírt tartalmaznak. Most bemutatjuk az Air Fryer előnyeit és néhány ötletet ahhoz, hogy a legtöbbet hozhasd ki ebből a konyhai csodagépből.

A krampusz: A téli ünnepek sötétebb oldala

A krampusz egy olyan figura, akit a téli ünnepek kapcsán sokan ismernek, különösen Közép-Európában és az Alpok régiójában. Bár a Mikulás hozza az ajándékokat a jó gyerekeknek, a krampusz a rossz magatartású gyermekeket "látogatja meg". Ez a különös alak az ünnepi szezon sötétebb és hagyományokkal rendelkező oldalát reprezentálja. Az alábbiakban közelebbről megvizsgáljuk a krampusz történetét, szimbolikáját és azokat a hagyományokat, amelyek körülveszik ezt a misztikus alakot.