2018.06.08. 07:47:52 11092 368

Kerüld el a cukrot, de ne csak gondolatban!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Időről-időre előtérbe kerülő téma a cukorfogyasztás és a jó és rossz cukrok viszonylata. A cukorfogyasztás (és a többi finomított szénhidrát) minimalizálása, elhagyása sokat lendíthet egészségi állapotunkon - a tetszetősebb tükörképről nem is beszélve! De ne csak beszéljünk róla, hanem kivitelezzük is!

Fogyókúra - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fogyókúra

Néhány hétköznapi praktikát bevetve jobb eredményeket érhetsz el, mintha drasztikus fogyókúrába kezdenél. Ha súlyosan édesszájú vagy, akkor kezdd kis lépésekben az életmódváltást:

1. Ne csábulj el!

Igyekezz a finomított cukrok helyett édesítőszert használni. Az egészségesebb nassolni valók felé fordulj: tejcsokoládé helyett étcsoki vagy egy-egy marék hozzáadott cukor nélküli aszalvány teljesen jól helytáll. Ne feledd, semmi koktél és szénsavas üdítő!

2. Tarts mértéket!

Többször, kevesebbet egyél, hogy folyamatosan elegendő energiával tudd ellátni a szervezetedet, így kevésbé leszel fáradékony. A kísértés kivédése ellen a legjobb, ha nem is tartasz otthon hagyományos értelemben vett nassolnivalót.

3. Cseréld le a boltit házi készítésűre!

Hiába iszod a kávét cukor nélkül, és sütöd a sütiket édesítőszerekkel, az utolsó pár felesleges kiló rajtad ragadt? Ezért szinte biztos, hogy a rejtett/hozzáadott cukrok a felelősek! Muszáj lesz elolvasgatni az élelmiszerek összetevőlistáját, hogy lásd, milyen sok felesleges cukrot veszel magadhoz ebben a formában.

Amit jobb otthon elkészítened: gyümölcslé, bolognai szósz, ízesített tejtermékek, salátaöntet és számos más félkész termék. Hidd el, egy rövid átmeneti idő után elmúlik az édességek utáni sóvárgás, és az élelmek természetes cukortartalma is bőven elegendő lesz. A barack, az alma és az eper meg fogja édesíteni a mindennapokat.

Forrás: perjeskinga.com/ebook.html

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...