2018.06.08. 07:47:52 11182 368

Kerüld el a cukrot, de ne csak gondolatban!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Időről-időre előtérbe kerülő téma a cukorfogyasztás és a jó és rossz cukrok viszonylata. A cukorfogyasztás (és a többi finomított szénhidrát) minimalizálása, elhagyása sokat lendíthet egészségi állapotunkon - a tetszetősebb tükörképről nem is beszélve! De ne csak beszéljünk róla, hanem kivitelezzük is!

Fogyókúra - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fogyókúra

Néhány hétköznapi praktikát bevetve jobb eredményeket érhetsz el, mintha drasztikus fogyókúrába kezdenél. Ha súlyosan édesszájú vagy, akkor kezdd kis lépésekben az életmódváltást:

1. Ne csábulj el!

Igyekezz a finomított cukrok helyett édesítőszert használni. Az egészségesebb nassolni valók felé fordulj: tejcsokoládé helyett étcsoki vagy egy-egy marék hozzáadott cukor nélküli aszalvány teljesen jól helytáll. Ne feledd, semmi koktél és szénsavas üdítő!

2. Tarts mértéket!

Többször, kevesebbet egyél, hogy folyamatosan elegendő energiával tudd ellátni a szervezetedet, így kevésbé leszel fáradékony. A kísértés kivédése ellen a legjobb, ha nem is tartasz otthon hagyományos értelemben vett nassolnivalót.

3. Cseréld le a boltit házi készítésűre!

Hiába iszod a kávét cukor nélkül, és sütöd a sütiket édesítőszerekkel, az utolsó pár felesleges kiló rajtad ragadt? Ezért szinte biztos, hogy a rejtett/hozzáadott cukrok a felelősek! Muszáj lesz elolvasgatni az élelmiszerek összetevőlistáját, hogy lásd, milyen sok felesleges cukrot veszel magadhoz ebben a formában.

Amit jobb otthon elkészítened: gyümölcslé, bolognai szósz, ízesített tejtermékek, salátaöntet és számos más félkész termék. Hidd el, egy rövid átmeneti idő után elmúlik az édességek utáni sóvárgás, és az élelmek természetes cukortartalma is bőven elegendő lesz. A barack, az alma és az eper meg fogja édesíteni a mindennapokat.

Forrás: perjeskinga.com/ebook.html

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Párna a tökéletes alváshoz - Hogyan került egyáltalán képbe ez az alvóeszköz?

Az első emberek fekvőhelyét száraz falevelek vagy szénahalom képezhették, ám a későbbiek folyamán már egyre inkább arra törekedtek, hogy kényelmesebb megoldásokat keressenek éjszakai pihenésük idejére. A sátraikban már előfordultak állatbőrök, melyek puhább, komfortosabb fekvőhelyet kínáltak számukra. Hogyan alakultak ki és formálódtak a történelem folyamán az alváshoz szükséges kellékek? És vajon milyen típusú, formájú, anyagú párnára hajtva a fejünket ébredhetünk frissen, üdén, kellemetlen fájdalmak nélkül? Ezekre a kérdésekre keresünk válaszokat az alábbiakban.

Napi egy szilva a szorongást távol tartja + 1 extra szilvás-mandulás recept

Noha a szilva rendszertanilag a „vitatott besorolású” kategóriába tartozik, annál nagyobb érdeklődés övezi az egészségre gyakorolt hatását. Ez a Kárpát-medencében és Ázsiában egyaránt őshonosnak tartott gyümölcsféle Magyarországon leginkább a középkorban került az érdeklődés középpontjába. A későbbiek folyamán pedig már aszalványként szállították Németországba, Lengyelországba és Ausztriába is. Ezért nem meglepő, hogy ezeken a helyeken „magyar szilva”néven vált ismertté. A figyelemre méltó történelmi háttér mellett arra is kíváncsiak vagyunk, hogy miért érdemes fogyasztani?

A nyár lédús és édes csemegéje: a tápanyagokban gazdag dinnye

A nyári szezontól leválaszthatatlanná vált dinnye tápanyagban gazdag, édes, lédús, zamatos és kiváló forrása a rostoknak, a K-vitaminnak, a káliumnak és a réznek. Mitől válik még tökéletes „nyári snack”-ké ez a C- és B6-vitaminban is bővelkedő, a tökfélék családjába tartozó haszonnövényfaj?