2015.02.21. 18:03:56 11615 329

Kertészkedj okosan! – Vicces videó
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A naptár már február végéhez közelít, a nappalok kétséget kizáróan hosszabbnak tűnnek, a napsütéses órák száma is lassan, de biztosan növekszik. Igaz, még elkél a vastagabb kabát, de az apró jelekből és a természet eheti napfényes ajándékaiból már bátran hihetjük: közeledik a tavasz. És a legszerelmesebb évszakkal együtt érkeznek a pompás, színes virágok, a frissen nyírt fű illata, vagyis a kerti munkák.

Kert, pázsit - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kert, pázsit

Végtelen kreativitás a kertben

Van, akinek kellemes hobbinak számít a mindenféle kerti tevékenység, másnak inkább szükséges „rossz”, aminek eredménye valami szép lesz. Mondjuk egy csokor pompázatos virág a lakásban, vagy gyönyörű zöld pázsit az udvaron. Esetleg szépen megnyírt sövény, ami szintén lehet a családi ház éke. Az utóbbiak esetében még inkább szeretnénk, hogyha gyorsan és egyszerűen elkészülnének. Vannak, akik kísérleteztek különböző módszerekkel. A videón látható bátor férfiak mutatványait ne próbáljuk meg utánozni otthon, ellenben nevessünk rajta nagyokat! :)

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Egészségvédő kincsünk, a paprika (és egy isteni recept)

Az étkezési paprika számos fontos vitamin természetes forrása, melynek C-vitamin-tartalmáról kiderült, hogy akár ötször annyi is lehet, mint a citromé. Továbbá olyan értékes anyagok is megtalálhatók benne, mint a kalcium, a vas és az aminosavak. A fogyasztása - sok növénytársához hasonlóan - hozzájárul az egészséges emésztéshez, a benne lévő terpenoid vegyületféle, a kapszidiol, pedig jó hatással van a szívegészségre. Ám ez nem minden…

A „luxusgyümölcs”, ami Kelet-Ázsiában a halhatatlanságot jelképezi + recept

Nem csupán Weöres Sándor Kert című kedves versében terem a vaj-alma, a saláta-bokorka, az érett, piros alma és a puha szőlő társaságában méz-körte, hanem a világ számos táján. A különféle kultúrákban pedig gazdag történelmi múlttal büszkélkedhet ez a gyümölcsféle, mely immár különleges művészeti megoldással is bír, mégpedig a Buddha alakú körte formájában. Ezeket a kreatív kínai gazdák által formált és gondozott „körteszobrokat” luxusgyümölcsként tartják számon. Milyen titkokat fed fel magáról ez a rózsafélék családjába tartozó növény?

Elég volt a forróságból? – Hűtsd le magad filmekkel!

Imádjuk a nyarat, nem arról van szó, de azért jóból is megárt a sok! A forró napok testünket, lelkünket megterhelik, és már alig-alig van az a hideg ital, fagyi, vagy jégkrém mennyiség, amivel le tudnánk hűteni magunkat. És már a vízparton sem az igazi!