2023.04.28. 10:55:49 6156 243

Kerekded idomok és a farmer – Ez passzol hozzád!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A farmer örök divat. A farmer mindenhogy divat: kabátként, csini szoknyaként, kéken, vagy bármilyen színűre színezve. De a legnépszerűbb nadrágként viselve. Mert a farmer nemtől, korosztálytól, magasságtól, testsúlytól, testalkattól függetlenül mindenkinek jól áll. Csak meg kell találni a fazonban hozzánk passzolót.

Farmer - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Farmer

Mert az viszont igaz, hogy nem minden áll jól a magasabb, az alacsonyabb, a vékonyabb és a husibb testalkatnak. De ha megtalálod az alakodra tökéletesen passzolót, örök barátságot köthetsz ezzel a ruhadarabbal! Mit érdemes felvenned, ha kerekded idomokkal áldott meg a sors?

  • Éljen a magas derék! Ha szeretnél csalni néhány centimétert a derékbőségedet illetően, a magas derekú farmer jó választás lehet számodra. A tested közepére tereli a figyelmet, a bő részek pedig finoman elrejtik a husibb részeket.

  • Szűk és bő egyben! A felül szűk, alul bő, vagyis a trapézszárú farmer nyújtja az alakot, úgyhogy biztosan nem lősz mellé, ha ezt a fazont választod a kissé kerekebb idomaidra. Akár alacsonyabb talpú cipővel, sportosabb szereléssel is viselheted. De jól megválasztott kiegészítőkkel, cipővel, táskával akár beülős, bulizós péntek vagy szombat estékre is szuper viselet lehet.

  • Nyújtsd! Ha nyújtanál az alakodon, és szeretnél extragigamegahosszú, na jó, egy kicsit hosszabbnak tűnő lábakat, a bokáig érő farmernadrág jó választás lehet a számodra. Egy jól megválasztott magassarkúval tovább fokozhatod a hatást!

Ha már megvan a kedvenc farmered, akár táncra is perdülhetsz!

Forrás: brigitte.de, youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...