2021.05.29. 10:59:41 7714 224

Kerek idomok, csinos formák – 6+1 ruhadarab, ami a kerek alakon is jól mutat
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha az ember lányát kicsit kerekebb formával áldotta meg a sors, tinikorban, de meglehet, még később is irigykedve nézi vékonykább barátnőit. Aztán ahogy telnek az évek, jó esetben megtanulja elfogadni és szeretni önmagát. És rájön, hogy nem minden ruhadarab passzol kizárólag a vékony testalkathoz.

Csinos, molett nő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csinos, molett nő

Úgyhogy lányok, elő a kerek formákkal, bújtassuk őket szupercsinos ruhadarabokba.

Ceruza, ha nem ír, hanem szoknya

Sokan a kerek csípőjük miatt nem szívesen öltenek magukra ceruzaszoknyát. Pedig milyen szépen is áll egy nőiesebb testalkaton!

Ízlésesen, de mutasd, amid van!

Egy V-kivágás, vagy egy csónak nyakú felső biztos a barátod lesz. Pont azt hangsúlyozza majd, amit valószínűleg sokan irigyelnek tőled: a szép dekoltázsodat.

Légy extra nőies!

Ha szeretnél igazán nőcis lenni, emellett szereted az „ápol és eltakar” típusú ruhákat, szerezz be egy rakott szoknyát. Mind a rövidebb, mind a hosszabb fazon jól áll a kerekebb formákon.

Játssz a színekkel!

Vagyis pont, hogy ne játssz! Az egyszínű viselet nagyon divatos, és ráadásul minden testalkaton jól mutat!

Szeresd meg az övet!

Egy öv a derékra és néhány másodpercen belül darázsderekat és homokóra alakot varázsolhatsz magadnak.

Rétegezz!

A réteges öltözködés a barátod lesz, ha kerekebb idomokkal áldott meg a sors. Egyrészt nagyon praktikus, mert például a vékonyabb ruhákat ősszel, télen is hordhatjuk, egymásra „pakolgatva”. Másrészt reggel hideg, napközben meleg idő esetén igazán jó, ha egy-egy ruhadarabot lefejthetünk magunkról. Ezek mellett, a rövidebb-hosszabb rétegek jól mutatnak a teltebb alakon.

Lapolj!

Az átlapolós ruhák duplán praktikusak lehetnek, hiszen vékony derekat varázsolhatnak. Valamint, a V-kivágás szuper dekoltázst kölcsönöz!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Szépítsd a kerted, töltsd fel a lelked

A kert és a kertészkedés fizikai és mentális egészségre gyakorolt számos pozitív hatásáról már többször értesülhettünk. Van azonban a kertekben valami misztikus szépség, valami őserő, amelynek mi magunk is alkotóivá, formálóivá válhatunk. Hihetetlen élmény gyönyörködni a munkánk szó szerinti és átvitt értelmű gyümölcsében és pompájában, elégedetten és elérzékenyülten mustrálni a kertünkbe varázsolt parányi paradicsomi hely folyamatosan megújuló szépségét.

Az artériákban lévő mikroműanyagok növelhetik a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát

Az elszomorító tények szerint az egészségre és a környezetre egyaránt káros mikroműanyagok hatalmas mennyiségben vannak jelen. Mindenhol. Ami nem meglepő, hiszen kimutatták, hogy 2019-ben a műanyagtermékek globális szintű éves kibocsátása megközelítette a 460 millió tonna mennyiséget. Ilyenkor természetesen felmerül az újrahasznosítás kérdése, mint (vélt) mentőöv a műanyaghulladékokkal való küzdelem során. Sajnos ennek a műanyagmennyiségnek alig 9 százalékát sikerül újrahasznosítani.

Tényleg le lehet fogyni műtéti úton?

Amikor valaki túlsúllyal küzd, és már minden létező megoldást kipróbált, a műtét lehet az egyik utolsó remény a változásra. Ilyenkor viszont sok a kérdés-kétely, érdemes-e belevágni és mennyire kockázatos egy ilyen beavatkozás. Na és persze a legfontosabb: várható-e látványos eredmény és javulás a végén.