2018.01.05. 08:52:48 16128 496

Kenyér vagy művészet? Gyönyörű kenyerek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Enni vagy nem enni? Ez itt a kérdés, eme műremek kenyereket látván. Egy szlovén pék csodákat művel a kenyértésztával, és a végeredmény nem csak szemnek gyönyörű, de valószínűleg finom is. Sőt, a szakértők sem lehet kifogásuk, hiszen a vekninek nem csak a külső része, hanem a belseje is gyönyörű, laza, puha tészta, tele apró lyukakkal, ahogy annak lennie kell.

Művészi kenyér | Fotó: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Művészi kenyér | Fotó: youtube.com

Anita Sumer, szlovén pékmester nemzetközi workshopokat is tart, ahol el lehet tőle lesni a kenyérkészítés fortélyait.

Forrás: businessinsider.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...