2022.03.26. 15:38:26 5876 206

Kellemes testedzéstől a fitness táborig
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Aki nem kíván azonnal megterhelő testedzést végezni, mert úgy érzi, hogy a tél jobban megviselte, mint azt szerette volna, annak a jógát ajánlom elsősorban. Én már lassan másfél éve minden nap végzek néhány egyszerű, kezdő jóga gyakorlatot. Nem csak a fittség kedvéért, hanem az elég komoly, kezdődő gerinc problémáimat igyekszem ilyen módon karbantartani. Nem csak a gerincnek hasznos ez, hanem a vérkeringésünket, a nyirokrendszerünket, valamint a szervezetünk oxigénellátását is megfelelően beindítja. Ezzel indítva a napot teljesen másképp élem meg a munka és hétköznapi feladatok kihívásait. Érdemes kipróbálni. Amint jobban felmelegszik az idő, már lehet a szabadban is jógázni.

Csoportos fitness - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csoportos fitness

Aki már kicsit edzettebb, annak érdemes komolyabb túrákra indulni. A hosszú séták a természetben nem csak kiválóak a test számára, de rendkívül jó stresszoldók is. Közben érdemes feltöltődni a még nem túl erős és égető napsugarak finom melegével. Megtölthetjük a tüdőnket, szervezetünket friss és tiszta, oxigéndús levegővel. Ha még ennél is bátrabbak vagyunk, akkor egybe lehet kötni a kellemest a hasznossal. Egyre több olyan személyi edző szervez fitness tábort, ahol a testedzés egyfajta társasági élettel és kellemes pihenéssel párosul gyönyörű környezetben. Ezek általában szállodákban és teljes hétvégékre szerveződnek általuk. Megéri utánaolvasni még időben, hogy melyik neves edző vezetésével lesz ilyen a közeljövőben. Az ár általában magában foglalja a szállást, az étkezést, az edzéseket és ha van, legtöbbször pedig van, akkor a wellness használatot is. Arra viszont érdemes felkészülni, hogy ezeken a programokon mindig előre megtervezett edzéseket tartanak, több stílusban és gyakran vendég edzőkkel. Érdemes olyan edzéstervet választanunk magunknak a programok közül, amely saját erőnklétünkre szabott és megfelel az ízlésünknek. Az edzések mellett vannak szabad programok, csoportos rendezvények, kirándulások és az este legtöbbször remek hangulatú bulival ér véget. Nagyon sokszor lehet az edző által ajánlott vagy saját gyártású termékei közül is vásárolni, amihez természetesen a személyes tanácsadás is elvárt. Itt mindent megtudhatunk, ami egy folyamatos és teljes edzésterv felállításához szükséges. Természetesen mindezek mellett nem elhanyagolható a jó társaság és az új barátságok lehetősége. Érdemes belevágni.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...