2017.11.13. 16:57:13 14464 348

Kedvenc karácsonyi recepted most 1 milliót érhet!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Már 4. alkalommal hívunk meg titeket karácsonyi receptjátékunkba, így mondhatjuk, hogy egy népszerű hagyományt sikerült teremtenünk pár évvel ezelőtt, és ennek kimondhatatlanul örülünk. :) Küldd el nekünk idén is a kedvenc karácsonyi receptedet a recept@proaktivdirekt.com-ra, legyen az akár hagyományos, akár modern finomság, és vegyél részt az 1.000.000 Ft-os nyereménynövelés sorsolásán!

Karácsonyi Receptjáték 2017. - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsonyi Receptjáték 2017.

Jöhet minden, ami finom: előételek, levesek, egytálétel, húsos vagy vega főétel, halak, kalács, flódni, bejgli, mézes kalács egyszóval bármi, amit karácsonykor - és az év többi napján is - szívesen fogyaszt a család.

Küldd be nekünk december 3-ig a tuti karácsonyi recepted, és automatikusan részt veszel az 1.000.000 Forintos nyereménynövelés sorsolásán! Hajrá!

A játék szabályai:

  1. Csak saját receptet küldj, csak saját készítésű képpel erre az e-mail címre: recept@proaktivdirekt.com. A kép küldése nem kötelező, de ha küldesz, akkor az tényleg saját legyen!
  2. Több receptet is beküldhetsz, de egy játékos csak egyszer vehet részt a sorsoláson.
  3. A sorsoláson csak regisztrált Proaktív tagok vehetnek részt!
    Ha még nem regisztráltál, kattints ide és csatlakozz Te is a nyereményjátékhoz!
  4. Nincs megkötés: küldhetsz előételt, levest, főételt és desszertet is! :)
  5. Határidő: a karácsonyi recepteket tehát december 3-ig várjuk a recept@proaktivdirekt.com e-mail címen.
  6. A legjobb recepteket karácsonyig közzé tesszük itt, a Proaktív Magazinban is!

Mit nyerhetsz?

A PROAKTIVdirekt játékban annyi pénzt nyerhetsz a sorsolásokon, amennyit addig a nyereményszámlán gyűjtöttél. A receptjátékban való részvétellel 1.000.000 Ft-os nyereménynövelést nyerhet az a játékos, akit december 5-én kisorsolunk, így a nyereményjáték fősorsolását már az 1 000.000 forinttal megnövelt nyereményszámlával várhatja a szerencsés!

Kedvcsinálónak hadd ajánljuk néhány receptet az előző évek terméséből:

Izgatottan várjuk a Te receptjeidet is! :)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...