2019.06.06. 11:00:56 7949 231

Kastélyi séták és borkóstolás is lesz Tolcsván
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Négy kastélyt tekinthetnek meg és borkóstolón vehetnek részt az érdeklődők június 9-én, pünkösdvasárnap Tolcsván.

Szőlőfürtök - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szőlőfürtök

Az esemény egyik különlegessége, hogy kizárólag ezen a napon lesz megtekinthető az Oremus és Kincsem Kastély, amelyek az év többi napján belépőjegyes rendszerben nem látogathatók. A vendégeket a Szirmay-Waldbott Kastély udvarán fogadják, majd betekinthetnek a felújítás alatt álló Kincsem Kastély újjászületésébe, sétálhatnak az Oremus-birtok kertjében, emellett nemzetközi hírű borokat kóstolhatnak - közölték a szervezők az MTI-vel.

Az egykori Dessewffy-kastélyban édes Budaházy-borokkal kínálják meg a látogatókat, akik bepillantást nyerhetnek az épület jelenkori életébe. A jelenlegi Helia-D Herba-kastély egy tokaji aszús kozmetikum készítésre is lehetőséget nyújt a látogatóknak.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...