2016.11.08. 16:44:16 11961 337

Karácsonyi receptjáték: nyerj 1.000.000 Ft nyereménynövelést legjobb recepteddel!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Immár harmadik éve rendezzük meg Nektek karácsonyi receptjátékunkat, és reméljük, hogy idén is nagyon sok finom receptet küldtök nekünk az előző évekhez hasonlóan! Hogy miért érdemes? December 6-i sorsolásunkon 1.000.000 Ft-os nyereménynövelést zsebelhet be a szerencsés játékos! Küldd el tehát a recept@proaktivdirekt.com e-mail címre saját karácsonyi receptjeidet, és mi szorítunk, hogy melléd álljon a szerencse!

Karácsonyi receptjáték 2016. december 4-ig a PROAKTIVdirekt.com-on! - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsonyi receptjáték 2016. december 4-ig a PROAKTIVdirekt.com-on!

Ha úgy gondolod, hogy tökéletes a mákos bejglid vagy van egy olyan főétel ötleted, ami eddig mindig sikert aratott, netalántán a levesekkel, köretekkel és desszertekkel vagy képes csodákra, ne habozz, küldd be nekünk december 4-ig a tuti karácsonyi recepted, és automatikusan részt veszel az 1.000.000 Forintos nyereménynövelés sorsolásán! Hajrá!

Ha még nem sikerült olyan sok pénzt összegyűjtened a nyereményszámládon, mint szerettél volna, és ráadásul még főzni is tudsz, akkor ez egy kiváló lehetőség, hogy részt vegyél a bónusz játékban!

A játék szabályai:

  1. Csak saját receptet küldj, csak saját készítésű képpel erre az e-mail címre: recept@proaktivdirekt.com. A kép küldése nem kötelező, de ha küldesz, akkor az tényleg saját legyen!
  2. Több receptet is beküldhetsz, de egy játékos csak egyszer vehet részt a sorsoláson.
  3. A sorsoláson csak regisztrált Proaktív tagok vehetnek részt!
    Ha még nem regisztráltál, kattints ide és csatlakozz Te is a nyereményjátékhoz!
  4. Nincs megkötés: küldhetsz előételt, levest, főételt és desszertet is! :)
  5. Határidő: a karácsonyi recepteket tehát december 4-ig várjuk a recept@proaktivdirekt.com e-mail címen.
  6. A legjobb recepteket karácsonyig közzé tesszük itt, a Proaktív Magazinban is!

Mit nyerhetsz?

A PROAKTIVdirekt játékban annyi pénzt nyerhetsz a sorsolásokon, amennyit addig a nyereményszámlán gyűjtöttél. A receptjátékban való részvétellel 1.000.000 Ft-os nyereménynövelést nyerhet az a játékos, akit december 6-án kisorsolunk, így a nyereményjáték fő sorsolását már az 1 000.000 forinttal megnövelt nyereményszámlával várhatja a szerencsés!

Kedvcsinálónak hadd ajánljuk néhány receptet az előző évek terméséből:

Izgatottan várjuk a Te receptjeidet is! :)

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...