2020.11.17. 18:15:17 10157 213

Karácsonyi receptjáték - Gyűjts plusz egymilliót!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tádám, 2020-ban is elérkezett ez az időszak, bármilyen hihtetetlen is. Év eleje óta sok mindenen keresztül mentünk, kaptunk hideget-meleget, voltunk karanténban, felfedeztünk eddig ismeretlen dolgokat. Ezt a hagyományt azonban nem törnénk meg: idén karácsonykor is várjuk olvasóink kedvenc receptjeit, melyek beküldésével akár 1.000.000 Ft nyereménynövelést is nyerhettek!

Karácsonyi receptjáték 2020. - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsonyi receptjáték 2020.

1.000.000 Ft-os nyereménynövelés a szerencsésnek!

December 8-ig Te is beküldheted nekünk kedvenc karácsonyi receptedet, és a legjobbakat itt a PROAKTIVdirekt magazinban is közzé tesszük. Jöhetnek a karácsonyi előételek, levesek, egytálételek, húsos vagy vega, esetleg vegán főételek és természetesen ünnepi desszertek minden mennyiségben!

Mindenki, aki eljuttatja hozzánk a recept@proaktivdirekt.com e-mail címen a kedvenc finomságait, az részt vesz az 1.000.000 forintos nyereménynövelés sorsolásán!

A karácsonyi receptjáték szabályai:

  1. Csak saját receptet küldj, csak saját készítésű képpel erre az e-mail címre: recept@proaktivdirekt.com. A kép küldése nem kötelező, de ha küldesz, akkor az tényleg saját legyen, ellenőrizzük!
  2. Több receptet is beküldhetsz, de egy játékos csak egyszer vehet részt a sorsoláson.
  3. A sorsoláson csak regisztrált Proaktív tagok vehetnek részt, akik elfogadták a PROAKTVIdirekt adatkezelési és nyereményjáték szabályzatát! Ha még nem regisztráltál, kattints ide és csatlakozz Te is a nyereményjátékhoz!
  4. Nincs megkötés: küldhetsz előételt, levest, főételt és desszertet is! :)
  5. Határidő: a karácsonyi recepteket 2020. december 8-ig várjuk a recept@proaktivdirekt.com e-mail címre, hogy a sorsolásig biztosan fel tudjuk dolgozni a beérkezett üzeneteket.
  6. A sorsolás napja: 2020. december 9.
  7. A legjobb recepteket közzé tesszük itt, a Proaktív Magazinban is!
  8. A fotók és a receptek beküldésével hozzájárulsz, hogy közzé tegyük azokat a PROAKTIVdirekt magazinban, a PROAKTIVdirekt Facebook oldalán és a PROAKTIVdirekt Instagram oldalán is.

Mit nyerhetsz?

A PROAKTIVdirekt játékban annyi pénzt nyerhetsz a sorsolásokon, amennyit addig a nyereményszámlán gyűjtöttél. A receptjátékban való részvétellel 1.000.000 Ft-os nyereménynövelést nyerhet az a játékos, akit december 9-én kisorsolunk, így a nyereményjáték fősorsolásán már az 1.000.000 forinttal megnövelt nyereményszámlával várhatja a szerencsés!

Kedvcsinálónak hadd ajánljuk néhány receptet az előző évek terméséből:

Várjuk a Te receptjeidet is! Hajrá! ...és boldog karácsonyt, hohohohó! :)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...