2020.12.23. 17:53:06 11501 229

Karácsony az állatkertben - cuki meglepetés jár az állatoknak is!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az állatok karácsonyával viszonylag ritkán foglalkozunk. Akinek van kiskedvence, az bizonyára beszerez neki egy új játékot vagy éppen egy adagot a kedvenc jutalomfalatból. Az állatkertekben pedig minden egyes állatkának jár valami karácsonyi kedvesség. Nyíregyházán például így ünnepelnek.

A város karácsonyfája Nyíregyházán, a Kossuth téren | MTI/Balázs Attila - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com A város karácsonyfája Nyíregyházán, a Kossuth téren | MTI/Balázs Attila

A nyíregyházi állatpark lakóiról és meglepetéseikről már két fotót is megosztottak, nagy az öröm. :)

Karácsonyi ajándék az oroszlánoknak is jár

MTI/Balázs AttilaMTI/Balázs Attila

Karácsonyi díszdobozba rejtett napi húsadagját bontja ki egy nőstény afrikai oroszlán (Panthera leo) a Nyíregyházi Állatparkban.

Karácsonyi ajándék a teknősöknek

MTI/Balázs AttilaMTI/Balázs Attila

Zöldségekből összeállított, karácsonyfát mintázó csemegéjüket eszik sarkantyús teknősök (Geochelona sulcata) a Nyíregyházi Állatparkban .

Boldog karácsonyt kívánunk minden kis és nagy kedvencnek, a gazdiknak és az állatkerti gondozóknak egyaránt!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...