2023.04.18. 09:45:00 6080 261

Kapjon a szél a hajadba! Tippek a gyors növekedéshez
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Korábbi - a kócosodás elleni tavaszi frizurákról szóló - írásunkat néhányan a “Bárcsak össze tudná borzolni a hajamat a szél!” felkiáltással fogadhatták. Most nekik szeretnék kedvezni azzal, hogy egy helyre gyűjtöm a hajnövesztéssel kapcsolatos praktikákat. Vigyázat, ősszel már te is szélálló frizurák után fogsz kutatni!

Hosszú haj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hosszú haj

A haj egészségét, ezzel növekedési képességét kétféle módszer személyre szabott kombinálásával érhetjük el. Egyrészt hajunkat óvni kell a káros külső környezeti hatásoktól, másrészt belsőleg és külsőleg is táplálni szükséges.

Hajvédelem külsőleg

Rögtön elő is jövök az adu ásszal! Neked van már selyem párnahuzatod? Az meg hogy lehet, hogy nincs?
A selyem egy olyan csodás anyag, amely lehetővé teszi, hogy az éjszakai alvás során kevésbé gubancolódjon és sérüljön a hajunk, miközben forgolódunk, ráadásul még az arcbőr gyűrődése ellen is nagy segítség.

Aztán ugye ott vannak azok a tanácsok is, amiket ugyan elolvasunk, de nem mindig tartjuk be azokat:

  • Vizes és nedves hajat nem fésülünk ki (durván): Ehhez speciális bontókefe ajánlott, de a legjobb, ha a már nedvesre szárított hajat kezdjük el fésülgetni, miután egy tápláló hajápoló szer is került rá!
  • A hajat óvni kell a hőtől: Hajszárítás hajszárítóval minél ritkábban és minél alacsonyabb hővel történjen.
  • Vérkeringés fokozása a fejbőrben: Hajmosáskor a samponozáskor és a balzsamozáskor is megtehetjük, hogy egy finom fejmasszázsban részesítjük magunkat, de a megfelelő sűrű sörtékkel ellátott hajkefék használata is áldásos. Lefekvés előtt néhány gyors mozdulat és kész is!
  • A hajunk ápolásához még csak nem is kellenek drága csodaszerek, a jojoba olaj és házi hajpakolások egész sora áll rendelkezésünkre elérhető áron!

Hajnövesztés megfelelő étrenddel

Az egészséges étrendhez hozzátartoznak az ásványi anyagok és vitaminok is. Amikor úgy érezzük, hajunk növekedése megállt, érjünk el célzott hatást speciális étrend kiegészítőkkel! A hajvitaminok közül sok félét találunk, így saját igényeinknek megfelelő is biztosan akadni fog: A-, B-, C-, és E-vitamin, vas, cink és biotin, és ez csupán egy rövid felsorolás a fontos segítőtársaink közül!

Szerző: GAM

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...