2023.05.08. 15:31:33 6634 230

Kapcsolódj ki ezekkel a szórakoztató minisorozatokkal
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A mai rohanó világban gyakran nincs sem kedvünk, sem pedig elég időnk a hosszú sorozatokhoz. A végtelennek tűnő sztorik a rengeteg követhetetlen fordulattal és szereplővel gyakran inkább fárasztóak, mint szórakoztatóak. Mégis szívesen rogyunk le a kanapéra egy-egy unalmas estén, amikor valóban nincs semmihez sem kedvünk azon kívül, hogy a képernyőt nézzük. Ezekre az alkalmakra tudjuk ajánlani az egyre népszerűbb minisorozatokat.

Közös filmnézés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Közös filmnézés

Easttowni rejtélyek egy dráma, amelyet az HBO-n találtok meg, főszereplője Kate Winslet. A pennsylvaniai kisvárosban dolgozó nyomozó rejtélyes ügye és a bonyolult magánélete körül forgó történet szórakoztató és magával ragadó. Egy kellemes és izgalmas néznivaló, amit nehéz abbahagyni.

WandaVízió egy 9 részből álló fantasy sorozat. Egy szuperhős házaspárról szól. Wanda Maximoff és Vízió megpróbálják eltitkolni a képességeiket. Az események, amelyekbe belecsöppennek, azonban egyre jobban hasonlítanak a régi tévéműsorokra. A filmsorozat cselekménye a Bosszúállók: Végjáték után zajlik. Aki szereti elereszteni a fantáziáját és csak sodródni a szereplőkkel, az feltétlenül nézze meg.

A légikísérő is egy izgalmas bűnügyi vígjáték, az Agymenőkből ismert Kaley Cuoco főszereplésével. A hölgy egy éjszakát tölt együtt az egyik utassal. Az események akkor vesznek izgalmas és komoly fordulatot, amikor egy bangkoki hotelben ébred. Ezzel még nem is lenne nagy gond, de a főszereplő lány az égvilágon semmire sem emlékszik, holott horrorisztikus dolgok történtek ezalatt.

A Rekord című történelmi dokumentumfilm azok számára lesz érdekes sorozat, akik a számítógépes játékokat kedvelik. A kor és ipar legismertebb játékairól, például a Super Marioról is mesélnek azok, akik részesei voltak a játékok fejlesztésének. Sokat nosztalgiázhatunk, hiszen a mai középkorú emberek többsége ezeken a játékokon nőtt fel. Illetve megismerhetjük azt a víziót is, amit a mai játékok fejlődése jelent a társadalom számára.

Akik inkább a vígjátékokat kedvelik, azoknak a Szerelem és anarchia című sorozatot ajánljuk. Semmiképp sem hétköznapi szerelmi történetről szól, abszolút felrúgja a társadalmi normákat. Max és Sofie más körülmények közük érkeztek. Azonban mindkettejük élete és nézetei gyökeresen megváltoznak. Sofie a komoly, 2 gyermekes és sikeres üzletasszony. Max pedig a laza, folyton viccelődő fiatal programozó, látszólag sehogyan sem illenek össze.

Végül egy tragikomédiát is szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani. A Mi című sorozat Connie és Douglas kapcsolatáról szól, miután az 25 év után válságba kerül. Connie ráébred, hogy nem szeretne a férjével élni tovább. A férj pedig ezt nem jól fogadja, megpróbálja visszahódítani a feleségét. Együtt indulnak egy európai útra, ami nem zökkenőmentes.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mindful étkezés – Mert a jóllét az asztalnál kezdődik

Az étel szervezetünk elengedhetetlen hajtóereje, energiabiztosítója, melynek huzamosabb ideig történő megvonása akár súlyos kimenetelű is lehet. Ám századunkra az ételekhez való viszonyulásunk gyökeres változásokon ment át, hiszen ma már nem csak akkor vesszük magunkhoz táplálékunkat, amikor éhesek vagyunk, hanem számos más tényezőtől is függővé válik az étkezésünk. Ha tudjuk, hogy az asztalra helyezett ételek mellett az étkezés minősége ugyancsak befolyással van a gyógyulásunkra, ám az egészségünk kárára is lehet, akkor tudatosabban állunk ehhez a kérdéshez.

Itt a tavasz! – Itt az ideje a lelki nagytakarításnak!

A tél vége, tavasz eleje felé nem csak a testünk, de a lelkünk is kívánja a csicsergős évszakot, hiszen elfáradunk a hosszú, hamar sötétedős, későn világosodós, hideg, fagyos hónapokban. Alig-alig bírjuk vonszolni megfáradt lelkünket a napsugaras évszakig, és meglepetten tapasztalhatjuk, hogy bizony rá is ráfér a nagytakarítás.

Öltözz okosan a fenntarthatóságot is szem előtt tartva!

A fenntarthatóság fő üzenete abban rejlik, hogy a jelen szükségleteinek kielégítése ne veszélyeztesse a jövő nemzedékeinek társadalmi, környezeti és gazdasági lehetőségeit. Az elkövetkező néhány mondatban azt igyekszünk körbejárni, hogy miért szükséges az öltözködés és a divat kapcsán is jobban törekednünk a fenntarthatóságra.