2022.08.11. 11:50:00 6756 241

Kapcsolatmentés heti 4 órában, mert a szeretet még ennél is többet megér!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sokszor érzem azt, hogy habár nagyon szeretném, egyre nehezebb időt szakítani a szeretteimre. A vészharang akkor kondult a leghangosabban, amikor megpróbáltam összeszámolni, hogy az elmúlt héten mennyi időt töltöttem el kettesben a szerelmemmel.

Szerelmi Szerelmi "adok-kapok"

Az emberi kapcsolatokra bizony áldozni kell. Időt. Minőségit méghozzá. Nem szabad elhanyagolnunk senkit sem amiatt, hogy más dolgokat helyezünk helyette előtérbe! A párkapcsolatokra ez hatványozottan igaz, mivel nincs ott az a bizonyos vérségi kötelék, ami nehéz időkben is képes újra összehozni az embereket.
A párkapcsolat fenntartására bizony tudatosan kell elegendő időt szakítanunk. A jó hír az, hogy már heti 4 órányi minőségi (!) együtt töltött idő képes lehet erre.

Hogyan töltsünk minőségi időt kedvesünkkel?

A legjobb, ha a különböző intenzitású programokat keverjük aszerint, hogy mennyire volt aktív a mögöttünk álló időszak és természetesen az aktuális évszak is döntően befolyásolja a lehetőségeinket.

Nyugalmas esték

Amikor csak arra vágyunk, hogy valaki átöleljen minket, telepedjünk le a kanapéra és adjuk át magunkat egy csendes estének. Ilyenkor nézhetjük a közös kedvenceinket is, miközben elkortyolgatunk egy pohárka bort, de ne felejtsük el megkérdezni párunk véleményét a látottakról. A közös élmények mindig erősítik az összekovácsolódást.

Szórakoztató tevékenységek

Az új és kihívást jelentő programok egy ksi izgalmat csempésznek a párkapcsolatokba, amely alkalmak során egyszerre léphetünk ki a komfortzónánkból és a mindennapi élet kerékvágásából. A legoptimálisabb olyan programokat választani, amelyeknek a közös nevetés mellett olyan gyakorlati hasznuk is van, mint például a jövőnkről való gondoskodás előmozdítása.

Randiest baráti párokkal

Új témák és még több vidámság? Ehhez csupán szimpatikus párokkal kell dupla randit megbeszélni! Ha nem vonz a klasszikus páros randi, akkor például kutyasétáltatás köré is lehet szervezni a közösségi eszmecserét.

Tartalmas beszélgetések

A közös szórakozás és a hétköznapi teendők mellett ne feledkezzünk el a mély beszélgetésekről sem! Időnként érdemes átbeszélni, hogy merre tart a kapcsolat, észlelhetők-e esetleg repedések vagy merült-e fel valamelyik félben új igény. Az őszinte beszélgetések bizonyítottan segítenek közelebb érezni magunkhoz a partnerünket.

Forrás: www.womendailymagazine.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...