2016.10.14. 16:24:11 8183 295

Jövőre már 4 napos munkaszünet lehet a húsvét!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Orbán Viktor a Magyarországi Református Egyházak Zsinatának emlékülésén elejtett egy mondatot, miszerint Nagypéntek ezentúl munkaszüneti nap lehet… Tehát ezentúl már nemcsak húsvét hétfőn élvezhetjük a szabadságot, hanem egy egészen hosszú hétvége néz ki számunkra, ami ráadásul minden évben fixen 4 napot jelentene, ha az egyház is jóvá hagyja!

Húsvéti sütik - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Húsvéti sütik

Ha igaz a hír, és a kormány kezdeményezését az egyház is jóvá hagyja, akkor 2017-ben rendkívül sok hosszú hétvégénk lesz! S ezentúl akár fixen is számolhatunk a négynapos húsvéttal!

Munkaszüneti napok 2017-ben:

  1. január 1. vasárnap, újév napja
  1. március 15. szerda, nemzeti ünnep
 • 2017 április 14. péntek Nagypéntek és
  1. április 17. hétfő, húsvéthétfő (hosszú hétvége)
  1. május 1. hétfő, munka ünnepe (hosszú hétvége)
  1. június 5. hétfő, pünkösdhétfő (hosszú hétvége)
  1. augusztus 20. vasárnap, az államalapítás ünnepe
  1. október 23. hétfő, 1956-os forradalom ünnepe (hosszú hétvége)
  1. november 1. szerda, mindenszentek napja
  1. december 24. vasárnap, szenteste
  1. december 25–26. hétfő és kedd, karácsony (hosszú hétvége)
  1. január 1. hétfő, újév

Az idei hosszú hétvége-böjtöt tehát jövőre duplán bepótolhatjuk, ráadásul még le sem kell dolgozni a napokat, igaz augusztus 20-a éppen vasárnapra esik, de nyáron úgyis mindenki elég szabadságot vesz ki! :)

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...