2018.03.31. 17:46:13 11775 365

Jön a jó idő, irány az állatkert! – Vicces videók!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mivel nemsokára egy nagy (az ismerősök néhány hónapos csöppségéhez képest), „önálló” (legalábbis, amikor ő akarja:-)), az újdonságokra nyitott és rendkívül kíváncsi kétéves büszke szülei leszünk, úgy gondoltuk, itt az ideje, hogy a megmutassuk neki a világ egy újabb érdekes részét.

Állatkert - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Állatkert

Mivel a környék kutyáival és cicáival már megismerkedett, és nem egyszer szórakoztatta őket, azok nem kifejezett örömére, úgy véljük, a gyermek megérett rá, hogy a világ egyéb állataival is találkozzon. Persze, velük kevésbé fűzné szorosra a kapcsolatot, mint a már fent említett ebekkel és cicusokkal, de egy állatkerti látogatás biztosan nagy kaland lenne számára. Akárcsak a videón szereplő kis és nagy gyerkőcök számára!:-) Na jó, elég, ha kevésbé sikerül kalandosra a kiruccanás!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...