2019.04.04. 14:26:56 9013 275

Játékos családi húsvét – Az ötleteket mi adjuk!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Manapság a húsvéti ünnepek kimerülnek a csokinyuszikban, az esetleges locsolkodásban és a bőséges közös étkezésekben. Talán a legkisebbek kedvéért rendeznek itt-ott húsvéti tojás keresést. De ennek nem kell így lennie!

Családi húsvét - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Családi húsvét

Bármilyen korosztályokból álljon a család, el lehet tölteni közösen az időt nagypéntektől húsvét hétfőig, csak némi furfangra lesz szükségünk! Természetesen a húzódzkodó tiniket valamivel motiválnunk kell, de ahhoz is adunk ötletet. Főszerepben a különböző méretű, no meg tölthető húsvéti tojások.:)

A különböző elrejtett kis nyalánkságok közé érdemes vegyíteni olyan színes kis „tojásokat”, amikbe kedvünk szerint tehetünk „nyereményeket”. A Kinder tojások kis kapszuláit emiatt például érdemes lenne gyűjtögetni! Amik a kisebb-nagyobb tojásokba belekerülhetnek:

Személyre szóló kedvességek - Ékszerek, mandzsettagomb, kis cukorkák, kuponok a családtagok kívánságai szerint.

QR-kódok - Okostelefonok és tinik. A tojásokba rejtett QR-kódok elegendő indokok arra, hogy a tinédzser mobillal a kezében vegyen részt a high-tech tojáskeresésben. A telefonnal leolvasott kódnak megfelelő valamit természetesen illik odaadni.

Arany kártya - Kulcs a fő díjhoz! Arany fóliával bevont vagy csillámporral megszórt kis kártya is kerüljön a többi apróság közé, amely a legkülönlegesebb ajándékra váltható be. Ez lehet figyelmesség is a megtaláló számára - pl. 1 hétig nem kell mosogatnia -, ha nem kisgyerek leli meg. Közös játékok az egész családnak!

Kincsvadászat a természetben:

A játékban résztvevők életkorának megfelelően készítsünk listákat – az olvasni nem tudó kicsiknek mindenképp képekkel illusztrálva – olyan dolgokról, amik a természetben megtalálhatóak (bot, bárányfelhő, bizonyos növények vagy rovarok stb.). Aki a legtöbb mindent megtalálja a listájáról, az nyer.

Családi kihívás:

Nyomtass rövid utasításokat, és azokat dugd el. Aki, amit megtalál, azt a feladatot végre kell hajtania; csak ezután jár a kis ajándék. Az utasítások lehetnek hasonlóak, mint…

… utánozd egy állat mozgását, pl. ugrálj, mint a nyuszi.
… utánozd apát.
… utánozd egy konkrét állat hangját.
… adj anyának egy ölelést.
… énekeld el a kedvenc dalodat.

Forrás: goodhousekeeping.com/holidays/easter-ideas/g4151/easter-egg-hunt-ideas/

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...