2022.01.04. 12:15:00 9001 267

Januári "bakancslista" a Karácsony szellemében - Folytasd az évet úgy, ahogy abbahagytad
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Számomra az év egyik leghosszabb, legszürkébb és legunalmasabb hónapja az év végi hajtás után beköszöntő január. Szegény hónap többszörösen hátrányos helyzetben van: főleg a nyári hónapokhoz képest, mivel nem igazán szeretem a hűvös időjárást, ráadásul a pénztárcánk sem ilyenkor a legtömöttebb… De idén nem csak fogadkozok, hanem valójában fordítok a helyzeten, tarts te is velem!

Jószívűség - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Jószívűség

Sokak szerint nem a világnak kellene meghatároznia minket, hanem a mi gondolkodásunk és cselekedeteink hatnak a környezetünkre. Végig gondolva, van benne valami! Ha esik az eső, hiába szentségelünk, attól még esni fog. Viszont állhatunk úgy a naphoz, hogy abból végül valami jó kerekedjen ki. Szóval rögtön egy egész havi kihívást intézek magamhoz, hogy az év végi szellemiség, amely reményt kelt az emberiségben, tovább folytatódhasson 2022-ben is! Váljék a szürke január valami sokkal magasztosabbá általunk!

Januári “bakancslista” avagy adj magadból, hogy jól kezdődjön az éved!

  1. Mosolyogj mindenkire - egész hónapban!
  2. Segíts be egy barátnak - kérés nélkül!
  3. Adományozz kesztyűt, sálat és sapkát a rászorulóknak!
  4. Írj köszönőleveleket a karácsonyi ajándékokért! (A címzettek szívét felmelegíti, ha érzik, örülsz a meglepetéseiknek.)
  5. Hívj meg egy kávéra vagy egy teára egy random (ismeretlen) személyt! (Lehet heti szokás is.)
  6. Hagyj vidám üzeneteket családtagjaidnak és barátaidnak!
  7. Olvass menhelyi állatoknak! (Egy nagy sétáltatás után.)
  8. Köszönd meg kedvesen még a legapróbb szívességeket is! (Ne legyen természetes mások segítsége, ismerd el azt!)
  9. Kapard le a jegyet valaki autójáról! (Persze csak óvatosan…)
  10. Sétáltasd meg az idős szomszéd kutyáját!
  11. Nevettess meg minél több embert a környezetedben!
  12. Süss süteményt a lakóközösségnek!
  13. Segíts hóembert építeni a gyerekeknek! (Már amennyiben lesz hozzá hó :-) )
  14. Tanítsd meg valakit korcsolyázni!
  15. Írj listát mindarról, amiért hálás vagy, így fókuszban maradhatsz és könnyebben észre fogod venni a lehetőségeket az önkéntes munkákra!

A szinte semmibe sem kerülő (Tudom, az idő pénz stb., de mindenki arra szakít, amire igazán akarja!) pontok teljesítése során sokkal eseménydúsabb és lelkileg is jóleső lesz ez a néhány hét, míg a farsangi forgatagra várunk!
Ha van kedved és ötleted, akkor egészítsd ki a listán szereplő pontokat továbbiakkal, hogy a hónap végéig minden nap más és más kihívást teljesíthess. Ki tudja, talán egy új szokás és hobbi is kikerekedhet a dologból!

Ötlet: www.naturalbeachliving.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...