2022.12.26. 11:00:39 6090 191

„Jajj, de szép a karácsonyfa!” – Igazi és kevésbé igazi, de ötletes karácsonyfák
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Lassan túl vagyunk a karácsonyi rohanáson, ám még élénken él bennünk az elmúlt napok, hetek őrülete. Még tudjuk, milyen volt, amikor az ünnephez közeledve, túl az ajándékvásárláson, a recepteken való ötletelésen, az alapanyagok beszerzésén már csak és csupán egyetlen dolgunk volt: megtalálni és megvenni a tökéletes karácsonyfát, ünnepi díszbe öltöztetni és gyönyörködni benne!

Karácsonyfa - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsonyfa

Van, aki nem fárasztja magát azzal, hogy évről évre megtalálja az igazit, inkább egy csinos kis műfenyő mellett teszi le a voksát, és esetleg csak a díszeken változtat. Ám bőven akadnak olyanok is, akik nem engednek a fenyőillatból, földre csöppenő gyantából, szúrós tűlevelekből és képesek bejárni a fél várost a tökéletes fenyőfa megtalálása érdekében. És léteznek olyanok is, akik nem restek előszedni kreativitásukat karácsonykor sem, és a mű-, illetve igazi fa helyett egyéb, fenyőillatot a nyomokban sem tartalmazó, ám annál érdekesebb, viccesebb karácsonyfát készítik el évről évre. Végülis hol van az leírva, hogy a karácsonyfa csakis fenyőből készülhet?

Meríts ihletet!

Ne feledkezzünk meg a csúcsdíszről sem!:-)

Néhány last-minute praktika!

Egyszerűen csak nevess, és vigyázz: dől a faaaa!:-)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

A sokat emlegetett pozitív gondolkodás – nem szabadna félvállról venni

A pozitív gondolkodásról való diskurzus olyannyira felkapottá vált az elmúlt évek folyamán, hogy óhatatlanul is felszínre törtek az ezzel kapcsolatos sarkítások, „értékhígító” elemek. Éppen emiatt történhetett az, hogy sokan elveszítették az érdeklődésüket a téma iránt, nem veszik komolyan az ezzel kapcsolatos nézeteket, sőt, olyanok is akadnak, akik egyenesen nevetségesnek és életellenesnek tartják a pozitivitást. Ezt a problémát igyekszünk az alábbi sorokban górcső alá helyezni, abban reménykedve, hogy néhány felhőoszlató válaszra lelünk mindeközben.

„Nekem a Balaton…” – Utazz le a Balcsi partra szuper filmek segítségével

Kinek a déli, kinek az északi, kinek az egyik csücsök, kinek a másik a kedvence, de a Balaton mindenkit lenyűgöz, magával ragad. A bulik, a kirándulóhelyek, a strandok, a lángos illat – kellemes emlékek, amelyeket minden tavasszal várunk, és minden ősszel nagyon nehezen engedünk el.

Ritkán látható klasszikusok is szerepelnek az idei Magyar Mozgókép Fesztivál programjában

A legújabb magyar filmek és premierek mellett ritkán látható klasszikus alkotások is szerepelnek az idei Magyar Mozgókép Fesztivál programjában. Az új néven megrendezett, MOZ.GO fesztiválra keresztelt programsorozat Veszprémben, Balatonfüreden és Balatonalmádiban várja a közönséget június 12. és 15. között.