2022.03.19. 08:33:38 6609 215

Itt valami bűzlik! – Így legyen illatos újra a mosogatógéped
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tény, hogy ha egyszer megszoktuk a mosogatógép adta kényelmet, elég nehezen engedjük el. Hiszen nincs is annál egyszerűbb, mint bepakolni a szennyes edényeket, benyomni egy gombot, majd tisztán és szárazan a helyére tenni őket. Persze, azért némi kellemetlenséggel ennek a masinának a használata is jár.

Mosogatógép - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mosogatógép

Az ételmaradékok okozta kellemetlen szag gyakori jelenség a mosogatógép használatakor. Szerencsére, házi szerekkel tehetünk a nem túl kellemes illatok ellen.

  • Ecetesen nem csak az uborka jó! Néha a mosogatógéped is kaphat belőle, hogy megszűnjenek a kellemetlen szagok és még a nem kívánt baktériumoktól is megszabadulj! Fél csészényi ecetet oszlass el a gép alján, akár egy programot is végigfuttathatsz az üres gépeden, hogy kimaxold az ecet jótékony hatását.

  • Szódabikarbóna, te csodás! Pakold ki az edényeket a gépből, és oszlass el 1-2 evőkanálnyi szódabikarbónát a gép alján. Indítsd el a masinát üresen, futtass végig egy programot.

  • Ha friss illatra is vágysz! Ebben az esetben a citrom lesz a barátod! Tégy egy szelet citromot az evőeszközös kosárba, majd egy másik szeletnyi levét oszlasd szét a gép belső falán. Indíts egy programot, üresen lehetőleg és utána élvezd a citrom friss illatát.

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...