2019.10.13. 18:47:26 9801 293

Itt egy repedés, ott egy folt! – Így mentsd meg a foltos ruháidat!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Végre eljött az alkalom, hogy magukra ölthessük kedvenc farmerunkat, pólónkat, egyéb ruhadarabunkat. Aztán a viselése közben jön a sokk: sajnos, leettük, leittuk, valamivel összekentük az imádott darabot . Vagy éppen beleakadtunk valamibe, és egy apró lyuk éktelenkedik kedvencünkön.

Varrás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Varrás

Bárhogy is történt, ha ügyes vagy, vagy ha kevésbé ügyes, akkor sincs minden veszve! A lenti videóban remek ötleteket találsz!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...