2020.11.12. 14:59:55 9075 251

Itt az ősz, jöhetnek az aszalt gyümölcsök? – Naná, legyen belőle süti!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy finom kókuszgolyónál nincs gyorsabb desszert a világon. Na, jó, talán a puding, meg még néhány egyszerű pohárdesszert, de a Top 5-ben biztosan ott van!:-) Ha egy kicsit egészségesebb verziót szeretnél elkészíteni, elő az aszalványokkal és indulhat a buli!

Aszalt gyümölcs - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Aszalt gyümölcs

Kókuszgolyó aszalt gyümölcsökből - recept

Ehhez az egyszerű, de nagyszerű, őszváró finomsághoz a következő hozzávalókra lesz szükséged:

-20 dkg aszalt sárgabarack

-20 dkg datolya

-20 dkg vörös áfonya

-10,5 dkg finomra aprított mandula

-3 evőkanál méz

-kókuszreszelék

Aprítsd fel az aszalványokat, külön-külön, majd a következők szerint keverd össze 3 kis halomba: datolyát a barackkal, datolyát egy rész áfonyával, majd a maradék áfonyát a maradék barackkal. Rakd félre őket. Mindegyikhez keverj a mandulából, illetve 1-1 evőkanál méz is mehet bele, keverd, gyúrd össze a 3 adagot, még mindig külön. Ha összeállt, formázz a masszákból gombócokat, hempergesd meg a kókuszreszelékben, és már kész is!

Forrás: chefkoch.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...