2018.08.05. 10:55:11 7464 260

Itt az idő! Itt az idő? – Most válts munkahelyet!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Már évek óta ugyanaz a reggeli rutin, hosszú évek óta ugyanazok az arcok, ugyanazok a feladatok fogadnak reggel a munkahelyeden. Ez bizonyos szempontból szerencsés, hiszen egy csapat régóta megbecsült tagja vagy. Ám Téged mégsem tölt el mindez örömmel? Hát, ideje váltani!

Munkahely - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Munkahely

Ha már fel-felsejlik benned a gondolat, hogy bizony ideje lenne munkahelyet váltani, de még nem vagy 100 %-ig biztos a döntésben, talán érdemes a következő kérdéseken végigfutnod, hogy biztos lehess a dolgodban!

Túl hosszúak a napok?

Ha már semmi motivációd nincs arra, hogy bemenj dolgozni, és ott töltsd azt a pár órát, akkor bizony érdemes elgondolkoznod azon, hogy új munkahely után nézz.

Nem érzed, hogy biztos lenne?

Egy munkavállalónak az egyik fő ok, amiért több negatívum ellenére is megtartja a munkahelyét az az, hogy biztosnak, stabilnak érzi az éppen aktuális céget. Ha ez a biztonság bármi miatt is meginog, akkor az ember könnyebben dönt a továbblépés mellett.

Már a társaság sem a régi?

Egy jó csapatban dolgozni nagyon motiváló lehet, az ember sokszor hozza ezt fel pozitívumként, ha éppen valamiért meginog abban, hogy jó helyen dolgozik. De az évek során elszivárogtak azok a kollégák, akik ennek a csapatnak a magját adták? Lehet, Neked is új hely után kellene nézned…? Ha a folyamatos áskálódás, kibeszélés teszi tönkre a munkahelyi életed, vagy éppen a „felülről” jövő állandó, és indokolatlan „piszkálódás”, szintén jó megoldásnak tűnik a váltás.

Szakmai fejlődés? Felejtsd el!

Hosszú évek óta ugyanabban a pozícióban dolgozol, ugyanazok a feladatok fogadnak, semmi kihívás nincs a melós napokban? Kíváncsi vagy, mit hozhatnál ki magadból egy új helyen, új csapatban? Hát, válts!

Ha túl sok!

Ha úgy érzed, mind fizikailag, mind lelkileg, mind agyilag túl vagy terhelve és apró remény sincs arra, hogy ez megváltozzon, hát nézz körül a munkaerőpiacon, hátha valahol más jellegű kihívások várnak Rád!

Ha túl kevés…

Ha a fentebb írtak ellenére a hónap elején a számládra érkező összeg nem mutat növekedést, vagyis évek óta nem, vagy csak alig emelnek a „fizudon”, és nem is nagyon akarnak ezen változtatni, érdemes lehet váltani!

Már nincs is magánéleted?

Szinte minden percedet, minden gondolatodat lekötik a munkahelyi gondok, megoldandó feladatok, úgy érzed, nem tudsz kikapcsolni? Pedig mind a Te, mind a munkáltatód szempontjából fontos, lényeges, hogy el tudd engedni a benti dolgokat, így maximálisan ki tudd pihenni magad.

Ötlet: karrierebibel.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...