2024.03.25. 12:30:42 4717 199

Itt a tavasz, tündököljön az erkély! – Balkonnövények, a lustaság nevében
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem tudom, ki hogy van vele, de én imádom az erkélyen, teraszon illatozó, ragyogó virágok látványát. Egyszerűen gyönyörűek, ahogy a színpompás virágok beragyogják a teret és megtöltik élettel a környezetüket.

Balkonnövények Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Balkonnövények Fotó: 123rf.hu

Való igaz, hogy igazi dopping a szemnek ez a látvány, ám a növénykékről való gondoskodás nem olyan egyszerű, legalábbis nem mindenkinek. A lustábbak inkább a szomszéd virágaiban gyönyörködnek, vagyis gyönyörködtek, eddig. Mert most mutatunk 4 olyan növényt, amikről viszonylag könnyű gondoskodni.

  • Aki mindig, mindenhol ott van. A petúnia már ránézésre sem túl sok törődést igénylő növény, úgyhogy ő kerüljön a balkonládába, ha nincs elegendő időd.

  • Az örök klasszikus! A muskátli gyönyörű, és amilyen szép, olyan kevés törődést igényel. Elvan napsütésen és vízen!:)

  • Nem csak a virága szép! Az eper nem csak a kerted, de az erkélyed, teraszod dísze is lehet. Apró virágai díszítik, pici, piros gyümölcsei megédesítik a mindennapjaid. Csak napsütés és egy kis víz kell neki!

  • Akit mindenki szeret! Neki csak napfény kell és némi öntözés, és neked tündököl! A margaréta imádnivaló virágai nem csak a szemedet gyönyörködtetik, de időzavarba sem kerülsz majd miatta, mert nem megy el az időd a gondozásával.

Forrás: brigitte.de/ Marie Mühlenberg

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...