2019.04.15. 13:55:06 9413 268

Itt a tavasz, itt a kerékpárszezon! - Tippek, ha a nadrágod látná kárát!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan vannak, akiket az első, második, sokadik fagyok beköszöntése sem tántorít el a napi szintű kerékpározástól, ám a többség ilyenkor, a tavasz biztos megérkezésével pattan nyeregbe. A rendszeres bicajozás előnyei mellett azért néhány apró bosszúsággal is találkozunk ilyenkor.

Kerékpározás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kerékpározás

Ilyen például az, ha a nadrágunk szára rendszeresen piszkos lesz a lánctól, vagy éppen bele is akad a kis „fűzérbe”. Mit tehetünk, hogy ez ne így legyen? Néhány apró, ám annál hasznosabb tipp!

Ha varrós kedvedben vagy!

Ha rendszeresen bringázol, érdemes a nadrágod belső felére egy-egy patentot varrni, amit indulás előtt összecsatolsz, ha pedig megérkeztél a „célállomásra”, csak „kipattintasz”.

Ha jó a kézügyességed!

Ugyan szaküzletekben kapható erre a célra alkalmas védőszalag, akár elkészítheted magad otthon is! Ehhez végy egy vastag gumiszalagot, aminek a végére varrj patentot. Ha van kedved, időd, energiád, akár a vastag gumiszalagra varrhatsz valamilyen „zsákot” is, a saját ízlésvilágodnak megfelelően! Sőt, akár többfélét is készíthetsz, különböző színű nadrágokhoz.

A legegyszerűbb!

Végy egy ruhacsipeszt, és csíptesd össze a nadrág külső részét, úgy, hogy lánc felől a nadrág a bokádra simuljon.

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...